به گزارش شبکه خبری " ایندیا تودی" در روز شنبه، هنا احمد یک معترض در منطقه شاهین باغ واقع در جنوب دهلی نو گفت: بزرگ ترین مشکلات از طریق باور به کلام خدا و قران قابل حل است. دعای خداوند به معترضان امیدواری می دهد. ما توانستیم به سرمای زمستان در دهلی غلبه کنیم. اکنون ما خواهیم توانست بر ویروس کرونا نیز پیروز شویم.
هنا احمد در میان صد ها زن مسلمان در منطقه شاهین باغ قرار دارد که در سه ماه گذشته در خیابان اعتصاب کرده اند و از دولت هند می خواهند تا اصلاحات قانون شهروندی این کشور را لغو کند.
شیوع ویروس کرونا در یک ماه گذشته در گوشه و کنار جهان توجه رسانه ها را به خود جلب کرده است. اکنون این ویروس به هند رسیده است و تا روز شنبه ۸۳ نفر در هند به این ویروس مبتلا شده اند. همچنین ۲ نفر به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.
تمام مقامات و دولت های مرزی و ایالتی هند برای مقابله با این ویروس به حالت آماده باش درآمده اند. دولت هند به مردم توصیه کرده است تا از اجتماع های بزرگ دوری کنند. مدارس، دانشگاه ها و سینماها بسته شده و برنامه های مختلف به حالت تعلیق درآمده اند.
در میان اقدامات برای جلوگیری انتشار ویروس کرونا، ادامه اعتراضات در منطقه شاهین باغ به یک نگرانی جدید برای مقامات هندی تبدیل شده است.
با این وجود، ویروس کرونا نتوانسته است عزم معترضان به اصلاحات قانون شهروندی را در پایتخت هند تغییر دهد. معترضان می گویند آنها تاکنون در مقابل سرما، باران و تهدیدها هراسی به خود راه نداده اند و اکنون نیز از ویروس کرونا نمی ترسند.
مریم شکفته در حالی که ماسک به صورت دارد گفت: ما هراسی از ویروس کرونا نداریم. حدود هزار ماسک در میان معترضان پخش شده است. این اقدام با هدف جلوگیری از انتشار ویروس کرونا انجام شده است.
یک مقام هندی گفت: از معترضان خواسته شده است که در صورت احساس مریضی در اعتراضات شرکت نکنند. اقدامات پیشگیرانه زیادی در محل اعتصاب های خیابانی انجام شده است. آگاهی ها و اطلاعات لازم در مورد ویروس کرونا در میان معترضان منتشر می شود. از معترضان همچنین خواسته شده است تا کودکان را به همراه خود نداشته باشند.
شکفته افزود: اصلاحات قانون شهروندی و طرح ثبت نام شهروندی نگرانی های بزرگ تری از ویروس کرونا هستند.
خشونت های اخیر در شمال شرق دهلی که بر اثر آن ۵۳ نفر کشته و حدود ۵۰۰ نفر مجروح شدند، بر معترضان در منطقه شاهین باغ تاثیر گذاشته است و آنها اکنون با قاطعیت بیشتری به اعتصاب خود ادامه می دهند.
اصلاح قانون شهروندی هند در تاریخ ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شدهاند میتوانند شهروندی این کشور را دریافت کنند اما این قانون شامل حال مسلمانان نمیشود. مسئولان هند در باره علت این اقدام گفتهاند که مسلمانان کشورهای همسایه تحت پیگرد نیستند.اما گروه های منتقد به این اصلاحات معتقدند که هدف واقعی از قوانین جدید تحت فشار قرار دادن بیشتر مسلمانان و تبعیض علیه آنان برای راضی نگاه داشتن احزاب هندو می باشد.
گروه های حقوق بشر معتقدند که هدف اصلی از اجرایی ساختن طرح هایی مانند ثبت نام شهروندی، اصلاحات قانون شهروندی و آمار شهروندی در واقع به حاشیه کشاندن اقلیت های مسلمان هند و قرار دادن آنها در اردوگاه های بزرگ مهاجران در این کشور است.
این اصلاحات به اعتراض های گسترده مردمی و همچنین کشته شدن بیش از ۵۰ نفر منجر شده است. هزاران نفر از مردم هند از گروه ها و قومیت های مختلف خواهان لغو این اصلاحات شده اند.
نظر شما