به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمود ترفع» عصر شنبه در یک نشست خبری گفت: برای مقابله با ویروس کرونا اقداماتی همچون ضدعفونی کردن منظم همه اتوبوس ها را بصورت منظم در دستور کار قرار داده ایم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۰ هزار پوستر آموزشی در اتوبوسهای پایتخت برای ارتقای آگاهی شهروندان و رانندگان نسبت به بیماری کرونا نصب شده است، گفت: علاوه بر این، تابلوهای ویژه با محتوای پیشگیرانه در اتوبوسهای بیآرتی و ایستگاههای آن نیز نصب شده است.
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران تاکید کرد:در همه تعمیرگاهها و توقفگاههای اتوبوسرانی نیز اقداماتی جهت ضدعفونی کردن محل انجام میگیرد و همه پیشبینیها و اقدامات لازم صورت گرفته است تا بدون مشکل و خللی جابهجایی مسافران انجام شود.
سرفاصله حرکت اتوبوس ها تغییر نکرده است
وی با اشاره به اینکه سرفاصله حرکت اتوبوسها تغییر نکرده است، گفت: ۶۰ درصد تعداد مسافران اتوبوس کمتر شده ولی با این وجود از همه شهروندان درخواست داریم در صورت مواجه شدن با اتوبوس شلوغ از سوار شدن بر آن بپرهیزند و منتظر اتوبوس بعدی بمانند.
ترفع در پاسخ به این سوال که گفته میشود برخی از اتوبوسهای بخش خصوصی به دلیل کمبود مسافر پایانهها را ترک کردهاند، گفت: در بخش خصوصی هزینهها با راننده و شرکت مربوطه است و این افراد از اتوبوسرانی شهرداری یارانه نمیگیرند. ما سعی کردهایم این اتوبوسها در پایانهها به فعالیتشان ادامه دهند ولی احتمال اینکه فعالیتشان متوقف شده باشد وجود دارد.
وی افزود: البته این مشکل به ندرت ایجاد شده و ما تلاش میکنیم اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم ولی باید توجه داشت که باید تقاضای سفر باشد تا راننده راغب شود در بخش خصوصی فعالیت کند.
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران با اشاره به اینکه برخی از شهروندان نظافت اتوبوس را با ضدعفونی کردن آن یکسان میدانند، گفت: این موضوع دو مسأله جداگانه است. اتوبوسهای پایتخت بسیار فرسودهاند و تعداد زیادی از آنها عمر بالای ۱۲ سال دارند.
به گفته وی، برخی گمان میکنند با ضدعفونی کردن اتوبوس باید تغییر اساسی در ظاهر آن ایجاد شود در حالی که این چنین نیست.
رانندگان اتوبوس ماسک و دستکش ندارند
ترفع در مورد توزیع ماسک و دستکش بین رانندگان اتوبوس نیز گفت: با توجه به اینکه بیش از ۲۴ روز از بروز کرونا در پایتخت میگذرد ولی ما هنوز نتوانستهایم ماسک و دستکش برای رانندگان تهیه کنیم و بابت این مسأله به شدت شرمنده آنها هستیم.
وی افزود: رانندگان اتوبوس در خط دوم مواجه شدن با کرونا پس از کادر درمانی قرار دارند و روزانه با تعداد زیادی مسافر مواجهند که نیاز به ماسک و دستکش برای آنها وجود دارد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران خاطرنشان کرد: هر چند که منابع کافی برای تأمین ماسک و دستکش وجود داشته ولی نتوانستهایم آن را از بازار تهیه کنیم. مکاتباتی با دولت و هلالاحمر شده ولی آنها میگویند کادر درمانی در اولویت قرار دارند.
وی در مورد سنجش سلامت رانندگان اتوبوس نیز گفت: این اقدام از طریق تبسنج دیجیتال در برخی از پایانهها و ایستگاهها انجام میگیرد ولی برای بخش خصوصی تجهیزات مورد نیاز نیست ولی از آنها خواهش کردهایم که اگر با علائمی از کرونا مواجه هستند از اشتغال به کار بپرهیزند.
بر اساس آخرین گزارش ستاد ملی کرونا، تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۶۱۱ نفر جان باخته و ۴ هزار و ۳۳۹ نفر نیز بهبود یافتهاند.
استان تهران با تعداد 3 هزار و 323 فرد مبتلا به ویروس کرونا یکی از کانونهای اصلی شیوع این بیماری در کشور است.
نظر شما