همت فعالان اقتصادی خراسان رضوی برای مبارزه با کرونا

مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: فعالان اقتصادی این استان در قالب ستاد مردمی پشتیبانی مقابله با کرونا و به منظور ادای سهم خود در "پویش اجتماعی سهم من از مبارزه با کرونا" کمک مالی قابل توجهی داشتند که صرف خرید تجهیزات و ملزومات مقابله با کرونا برای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان شده است.

مقابله با بحران نیازمند عزم همگانی است. بدون یک اراده جمعی معطوف به مواجهه مؤثر با بیماری، امکان رهایی از زنجیره انتقال آن وجود ندارد. بر همین اساس به ابتکار سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پویشی برای فراخوان عمومی برای عمل به مسؤولیت‌پذیری جمعی در برابر کرونا به راه افتاده است. 

علی رسولیان روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هفته گذشته طبق پیشنهاد فعالان اقتصادی استان، مقرر شد به منظور تامین تجهیزات و اقلام مورد نیاز مقابله با کرونا برای دانشگاه‌های علوم پزشکی، ستاد مردمی پشتیبانی مقابله با کرونا تشکیل شود.

وی ادامه داد: مدیریت اجرایی این ستاد برعهده فعالان اقتصادی است و همه بخش‌های دولتی اعم از دستگاه‌های اجرایی تعهد دارند با این ستاد همراهی داشته باشند.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: ستاد مردمی پشتیبانی مقابله با کرونا از چند بخش تشکیل شده که بخش مهمی از آن به حوزه اطلاع رسانی، پاسخگویی به مردم و ارتباط با رسانه اختصاص دارد.

وی افزود: ستاد پشتیبانی مردمی در زمینه تامین و ساماندهی نیرو، پیشگیری، آموزش و درمان نیز با کمک دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال خواهد بود و زنان و جوانان در این ستاد نقش موثر خواهند داشت.

رسولیان ادامه داد: شماره حساب هم برای واریز کمکهای مردمی در این ستاد در نظر گرفته شده که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

وی گفت: اتاق بازرگانی ایران نیز هزینه خرید ۱۲ ونتیلاتور را تامین کرده، انجمن صنایع تبدیلی استان حدود ۲ میلیارد ریال، انجمن کیک و کلوچه استان یک میلیارد ریال و واحدهای تولیدی فولاد نیز بیش از ۱۵ میلیارد ریال کمک مالی کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: کمکهای مالی فعالان اقتصادی بخش خصوصی در قالب ستاد مردمی پشتیبانی مقابله با کرونا ادامه دارد و تاکنون از این محل تجهیزاتی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان خریداری شده است.

وی ادامه داد: نیاز جدی به تجهیزات مقابله با کرونا در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان وجود دارد و امید است در قالب ستاد مردمی پشتیبانی مقابله با کرونا بتوان نیازهای اولیه این دانشگاه‌ها را تامین کرد.

براساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اضافه شدن ۳۰ مبتلای جدید، تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی به ۴۲۵ نفر رسید که ۲۷۳ نفر از کل مبتلایان به ویروس کرونا در این استان در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه در مناطق زیرپوشش سایر دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی این استان هستند.

 از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۴ اسفند ماه امسال دو هزار و  ۶۸۵ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شده‌اند که تاکنون هزار و ۶۷۵ نفر آنان بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

تعداد جانباختگان استان خراسان رضوی بر اثر بیماری کرونا که آزمایش آنها به طور قطعی مثبت شده است  ۳۲ تن است که ۲۰ تن از این تعداد مربوط به مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۶ تن مربوط به دانشکده علوم پزشکی نیشابور، چهار تن مربوط به دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام هستند و دانشگاه‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه و گناباد نیز هر کدام یک فوتی دارند.

افزون بر ۷۵ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و ۲۵ درصد جمعیت این استان نیز زیرپوشش خدمات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و نیشابور هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha