نرخ خرید هر دلار در ساعت ۱۳ امروز در تابلوی صرافیهای بانکی ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان و فروش ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان بود.
قیمت خرید هر یورو نیز ۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان و نرخ فروش آن ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان شد.
میانگین بهای هر یورو در روز معاملاتی گذشته در سامانه سنا ۱۶ هزار و ۵۲۰ تومان و هر دلار ۱۴ هزار و ۸۱۶ تومان بود.
همچنین در سامانه نیما در روز معاملاتی گذشته هر حواله یورو ۱۴ هزار و ۵۴۰ تومان فروخته شد، حواله دلار نیز ۱۳ هزار و ۴۴۰ تومان به فروش رسید.
نرخ دلار در هفته های اخیر با جوسازی سفته بازان، به دلیل قرار گرفتن نام ایران در لیست سیاه FATF و شیوع کرونا رو به افزایش گذاشته است.
به نظر کارشناسان، نوسان های اخیر قیمت دلار در هفته گذشته، تحت تاثیر عوامل روانی مرتبط با تصمیم FATF و شیوع ویروس کرونا بوده است و ریشه در عوامل واقعی اقتصادی ندارد.
رییس کل بانک مرکزی چندی پیش در صفحه اینستاگرام خود نوشت: بازار ارز با حضور و مدیریت بانک مرکزی، همچنان ریسک بالایی برای سرمایهگذاری دارد.
به گزارش ایرنا، بازار ارز در بهمن و اوایل اسفندماه دچار موج جدید تلاطمها شد، اما با جدی شدن تهدید کرونا، روند صعود قیمتها در بازار ارز متوقف شده و ضمن برقراری آرامش در بازار، قیمت دلار نیز به تدریج به سوی کانال ۱۴ هزار تومانی عقبنشینی کرد.
«کامران سلطانیزاده» رییس شورای عالی کانون صرافان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره تاثیر شیوع کرونا بر تحولات بازار ارز می گوید: کرونا تقاضا در بازار ارز را کاهش داد و باعث آرامش این بازار شد.
وی گفت: بخشی از مردم با هدف سرمایه گذاری اقدام به خرید انواع ارز از صرافی ها می کردند که در هفتههای اخیر به علت شیوع کرونا و نگرانی از این بیماری، میزان مراجعه مردم به بازار کاهش زیادی یافته است.
به گفته وی، مردم ترجیح میدهند که فعلاً از خانه خارج نشوند که این موضوع، افت حضور در بازار ارز و به تبع آن کاهش خرید را به دنبال داشته است.
در سال های گذشته معمولاً با نزدیک شدن به نوروز، حجم تقاضا برای ارزهای مسافری رشد زیادی می کرد اما امسال به دلیل شروع کرونا در ایران و سایر کشورها، شاهد تقاضای چندانی برای ارز مسافرتی نیستیم.
نظر شما