تهیه ۵۳ هزار لباس بیمارستانی و ۳۰۰ دستگاه تنفسی توسط بخش خصوصی

تهران- ایرنا- بخش خصوصی با محوریت اتاق بازرگانی تهران، تا کنون اقلام مورد نیاز بیش از ۵۰ بیمارستان در ۱۰ استان کشور را تهیه کرده و تنها در استان گلستان، نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان دستگاه تنفسی خریده است.

فعالان بخش خصوصی، از هفته گذشته پویشی با عنوان کمپین نفس را برای رفع نیازهای بیمارستانی آغاز کردند. همچنین ستاد مبارزه با کرونا نیز در اتاق تهران تشکیل شد.  

«مسعود خوانساری»، رئیس اتاق بازرگانی تهران درباره سهم فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در مبارزه با ویروس کرونا به ایرنا می‌گوید: «برای ایفای مسئولیت اجتماعی خود در بحران سلامت فعلی، به دو طریق تلاش می‌کنیم. از یک طرف در تلاشیم تا با ایجاد تعامل بین فعالان اقتصادی و دولت، به بنگاه‌های کوچک و متوسط به کسب‌وکارها و اقتصاد کشور، برای جلوگیری از آسیب بیشتر کمک کرده باشیم. همچنین تلاش‌هایی کرده‌ایم تا در تامین نیازهای مراکز درمانی و بیمارستانی سراسر کشور نیز با هماهنگی فعالان خیر در بخش خصوصی، نقش پررنگی داشته باشیم.» 

بخش خصوصی تا کنون برای تهیه اقلام بیمارستانی مورد نیاز پزشکان و بیماران و حتی تهیه واکسن کرونا، اقدامات جدی داشته است.

مسعود خوانساری درباره ستاد مبارزه با کرونا در اتاق بازرگانی می‌گوید: «این ستاد با هدف آگاهی‌بخشی عمومی برای مقابله با همه‌گیری ویروس و پشتیبانی از مراکز درمانی و بیمارستان‌ها برای درمان مبتلایان تشکیل شد که علاوه بر برگزاری برخی جلسات ضروری برای کسب اطلاع از نیازها، تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم، کلیپ‌های آموزشی برای عموم مردم تهیه و در سایت و فضای مجازی منتشر شد.»

به گزارش ایرنا، ستاد مبارزه با کرونا در اتاق تهران، برای تامین و توزیع اقلام ضروری کادر درمان در بیمارستان‌های معین، به همه فعالان اقتصادی، بنگاه‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی فراخوان داد که نتیجه آن تامین نزدیک به ۵۳ هزار قلم انواع البسه مورد نیاز اعم از محافظ صورت، عینک، کلاه، گان، اورآل، ماسک سه لایه، ماسک N۹۵، لباس مخصوص آی‌سی‌یو و … بوده که با نظارت و هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی در بیش از ۵۰ بیمارستان در ۱۰ اسنان مختلف کشور توزیع شد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران می‌گوید: «در هفته گذشته  بیمارستان‌های کل کشور از نظر تجهیزات و لوازم دچار مشکل بودند ولی حالا با کمک‌های فعالان اقتصادی و وزارت بهداشت تا اندازه زیادی از این التهاب‌ها کاسته شده است.»

اتاق‌های بازرگانی استان‌هایی که با بحران کرونا درگیر هستند، بیشترین تمرکز را روی فراهم کردن «ولتیناتور» یا دستگاه تنفسی گذاشته‌اند. خوانساری هم  در این‌باره می‌گوید: «در بیمارستان‌های کشور کمبود دستگاه ولتیناتور وجود داشت ولی خوشبختانه دستگاه تنفسی برای هر بیمارستانی که نیاز داشت، ارسال شده است. با فعالیتی که اتاق‌های بازرگانی در سراسر کشور از هفته گذشته شروع کردند، بخش زیادی از این نیازها رفع شده است.»

به گفته رئیس اتاق بازرگانی تهران، اتاق‌های استانی در موضوع مبارزه با کرونا نقش فعالی داشته‌اند. به طوری که اتاق بازرگانی استان گلستان توانسته با تامین منابعی نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان دستگاه ولتیناتور خریداری و همچنین اتاق اصفهان ۵۵ دستنگاه تنفسی تهیه کرده‌است. براین اساس با کمک بخش‌خصوصی تاکنون ۳۰۰ دستگاه «ونتیلاتور»، «سی‌پپ»، «بای‌پپ» و «اکسیژن ساز» که از حیاتی‌ترین دستگاه‌های مورد نیاز برای نجات مبتلایان به ویروس کروناست، تهیه و بنا به درخواست مراکز درمانی استان‌ها، در اختیار بیمارستان‌های مختلف در شهرستان‌ها قرار داده شده‌است.  

رئیس اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: «اگر کارها به همین ترتیب پیش رود، حداقل نیازهای بیمارستانی در هفته آینده تامین می‌شود.» 

بر اساس بررسی‌های ایرنا، بخش خصوصی، برای تهیه واکسن کرونا نیز فعال شده و تجهیزات لازم برای تهیه واکسن از بدن بهبودیافتگان را وارد کشور کرده است. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha