منصور شیشهفروش روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: احتمال" بارشهای حدی " که منجر به سیلاب و آبگرفتگی میشود، از روزهای پایانی ۹۸ تا ۱۵ فروردین ۹۹ در استان وجود دارد، لذا برنامه ریزی و هماهنگیهای لازم در این ارتباط انجام شد.
وی ادامه داد: بر اساس پیش بینیهای هواشناسی، امکان طغیان رودخانهها، آبگرفتگی و دیگر مخاطرات وجود دارد به همین دلیل ستاد سیل با محوریت فرمانداری و شهرداریها آغاز بهکار کردند و به ماشین آلات، تجهیزات و وسایل مورد نیاز تجهیز شدند.
مدیرکل مدیریت بحران اصفهان خاطرنشان کرد: تغییرات جوی و غیرقابل پیش بینی حتی در دوره های خشکسالی وجود دارد، سیل بهار امسال که ۲۲ استان را درگیر خود کرد، یا سیل چند وقت گذشته در سیستان و بلوچستان و بارش سنگین برف در استان گیلان حاکیست که بارشهای غیرقابل پیش بینی و خطرساز دور از ذهن نیست و ما باید برای کاهش هرچه بیشتر خسارات تلاش کنیم.
شیشهفروش تاکید کرد: رفع موانع در رودخانههای فصلی استان، باز کردن آبراهها، زدودن مسیرها از نخاله و زباله، بسترسازی مناسب برای عبور سیلاب و تجمع نکردن در نقاط پرخطر از جمله اقدامات مهم و اساسی در روزهای آینده است.
وی افزود: تقویت و افزایش سیلبندها و بندهای سنگی ملاتی و بازسازی سازههای مشابه برای کنترل سیلاب و کاهش سرعت مخرب آن ضروری است.
کارشناسان این روزها درباره خطر وقوع سیل هشدار میدهند و در این میان خاطرات تلخ سیلابهای ابتدای سال، بار دیگر نگرانی در این پیوند را دو چندان کرد، از این رو شهرستانهای استان بیشتر در غرب اصفهان برای مقابله با سیلاب و آبگرفتگی احتمالی به حالت آماده باش در آمدهاند.
نظر شما