به گزارش روز سه شنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت «رضا رحمانی» افزود: باید همه ظرفیتهای موجود را برای عبور از شرایط خاص این روزهای کشور بسیج کنیم و وزارت صنعت با همه توان خود در کنار سایر عوامل دخیل در مقابله با این بیماری منحوس قرار دارد.
وی گفت: همسو با زحمتکشان فعال در حوزه بهداشت و درمان، ارکان مختلف تولیدی، صنعتی و صنفی نیز با وجود همه محدودیت ها، به صورت شبانه روزی تلاش خود را وقف تولید و تامین حداکثری نیازهای کشور به ملزومات و محصولات بهداشتی کرده اند و با همه وجود پای کار هستند تا بتوانند بخشی از دغدغه های مردم را در این بخش کاهش دهند.
رحمانی، همچنین با بررسی روند جاری امور در وزارت صنعت طی چند روز گذشته، دستوراتی ویژه در خصوص افزایش تولید، تامین و توزیع مناسب کالاهای اساسی، مایحتاج ضروری مردم و اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا صادر کرد.
وزیر صنعت همچنین دستوراتی در خصوص افزایش تولیدات و تامین ملزومات و محصولات بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا صادر کرد و خطاب به مدیران این حوزه ، گفت: بر اساس آمار منتشره از سوی رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تولیدات صنعتی کشور در سه ماه سوم امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل، با رشدی ۶.۲ درصد مواجه شده و این نشان دهنده سمت و سوی درست برنامههای بخش صنعت و تولید کشور از ابتدای امسال است و ضرورت دارد روند موجود تداوم یابد.
رحمانی خاطرنشان کرد: در این شرایط ضمن تداوم آرامش بازار، باید روی تامین کالاهای بهداشتی تمرکز ویژه ای داشته باشیم و افزایش بیش از هشت برابری تولیدات این اقلام، باز هم جای تقویت بیش از پیش دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی، مجوز موقت برای تولید فرآورده های ژل و انواع محلول های ضدعفونی کننده را دریافت کرده اند، نظارت دقیق بر عملکرد این واحدها ضروری است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش تولیدات روزانه ماسک در بخش صنعتی کشور از ۶۰ هزار عدد به بیش از ۸۰۰ هزار عدد، تاکید کرد: باید روند فعالسازی همه ظرفیت های صنفی و بسیج اصناف در این بخش تسریع شود.
رحمانی، تصمیم اتخاذ شده در خصوص عرضه مازاد تولیدات بهداشتی در سایر شبکه های توزیعی کشور را مناسب توصیف و تاکید کرد: باید سطح نظارت بیش از ۱۳۰ بازرس مقیم در واحدهای تولیدی محصولات بهداشتی ارتقا دهیم و آمار تولیدات به صورت روزانه و به دقت مورد رصد قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری جلسات فوقالعاده ستاد تنظیم بازار کشور گفت: ضرورت دارد هماهنگی های لازم با همه دستگاههای دولتی و حتی بخش خصوصی انجام شود تا در ایام پیش روی حضور فعالانه خود را حتی به صورت شیفتی تداوم ببخشند تا هیچگونه اختلالی در روند کاری فعالان اقتصادی ایجاد نشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت کنترل و نظارت بر بازار در این ایام، تاکید کرد: یکی از آثار مهم این اقدام، ایجاد اطمینان خاطر برای مردم کشور است و مقدمات مشارکت سازنده آنها در حفظ تعادل موجود در بازار را بیش از این فرآهم میآورد.
نظر شما