به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری " لبنان ۲۴ " ، این راهب مسیحی به تازگی از ایتالیا به لبنان بازگشته بود و پیش از فوت از مشکلات قلبی رنج می برد.
وی در شهر "دارایا " در "کسروان" ( شمال لبنان ) زندگی می کرد و گویا هنگام حضور در ایتالیا به ویروس کرونا مبتلا شده بود و این بیماری را به دیگر اعضای خانواده اش هم منتقل کرده است.
دکتر "حمد حسن" وزیر بهداشت و درمان لبنان به تازگی شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را ۱۲۰ نفر اعلام کرده و گفته است که تاکنون سه نفر از آنان درمان شده اند.
وی همچنین اعلام کرد که کار بسیج عمومی برای کاهش ترددها و تجمع ها در تمام مناطق لبنان با قوت ادامه دارد و همه مردم و صاحبان مشاغل در این زمینه همکاری خوبی را با دولت ، نیروهای مسلح ، ماموران شهرداری و کارکنان شبکه های بهداشت و درمان داشته اند.
به گفته وی، شهر بیروت پایتخت که همه روزه از جنب و جوش زیادی برخوردار است ، با اجرای تدابیر قرنطینه خالی از حرکت شده و به جز خودروهای سوخت و حمل مواد غذایی و فاسد شدنی حرکت دیگری در سطح شهر مشاهده نمی شود.
وزیر بهداشت لبنان ادامه داد، فروشگاه ها به جز عرضه کنندگان مواد غذایی ، بهداشتی و داروخانه ها تعطیل هستند و تنها خودروهای خاص ضد عفونی کردن محوطه های عمومی مشغول کارند.
در همین حال قرار شده تا پروازها به فرودگاه بین المللی "رفیق حریری" تنها فرودگاه رسمی این کشور از بامداد پنجشنبه پیش رو به روی همه هواپیماهای تجاری و خصوصی به استثنای هواپیماهای سازمان ملل و دیگر سازمان های وابسته به آن از جمله "یونیفیل" (نیروهای کلاه آبی مستقر در منطقه حایل بین مرزهای لبنان با فلسطین اشغالی ) و همچنین سازمان بهداشت جهانی و نیروهای شرکتی که قرار است کار استخراج نفت در منطقه دریایی لبنان در دریای مدیترانه را انجام دهند، بسته شود .
وزیر بهداشت لبنان گفته گرچه دولت برنامه ای جامع برای کنترل شیوع بیماری کرونا در این کشور در دست اجرا دارد، اما بدون همکاری مردم و عمل به توصیه های وزارت بهداشت و درمان برای ماندن در قرنطینه و انجام کارهای بهداشتی و ویروس زدایی در محل زندگی و کار ، این طرح موفق نخواهد بود و در صورت بروز چنین وضعیتی کشور به سمت یک بحران جدی پیش خواهد رفت.
تمام دانشگاه ها و مدارس لبنان تعطیل شده اند، اما هنوز بر سر این که بانک ها چه وضعیتی ( ادامه کار و یا تعطیلی و یا وضعیتی بینابین ) داشته باشند، مشخص نشده است.
علاوه بر فرودگاه بینالمللی رفیق الحریری، تمام بنادر و گذرگاه های زمینی لبنان از پنجشنبه آینده تا ۲۹ مارس (۱۰ فروردین) بسته خواهد بود و مرز زمینی " مصنع " با سوریه نیز یکطرفه برای خروج اتباع سوریه فعالیت خواهد کرد.
دولت لبنان همچنین عوارض گمرکی تمامی مواد و تجهیزات ضروری پزشکی برای مقابله با ویروس کرونا را لغو کرده و تدابیری برای استفاده از دیگر بیمارستان ها به جز بیمارستان دولتی رفیق حریری در جنوب بیروت که تنها مرکز درمانی پذیرش و درمان بیماران کرونایی محسوب می شود، اندیشیده است.
نظر شما