به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر رضا وفایینژاد افزود: از کل مجروحان چهارشنبه آخر سال هشت نفر توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستانهای امدادی، امام رضا(ع)، قائم(عج)، شهید هاشمینژاد، آیتالله طالقانی، خاتمالانبیاء(ص) و فارابی انتقال یافتند و هفت نفر دیگر هم به صورت حضوری به این مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
وی اضافه کرد: هرچند که آمار حوادث چهارشنبه سوری در مشهد به نسبت سال گذشته کمتر بود اما انتظار داشتیم با توجه به هشدار و توصیههای مکرر توجه بیش از پیش مردم را شاهد میبودیم و آمارهای مصدومان و حادثهدیدگان شب چهارشنبهسوری به صفر میرسید.
او ادامه داد: در چهارشنبه آخر سال گذشته تعداد مجروحان در مشهد که توسط اورژانس ۱۱۵ امداد رسانی شدند ۲۰ نفر بودند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر استان خراسان رضوی بهخصوص مشهد در شرایط قرمز از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارد و هم اکنون تمامی امکانات پزشکی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فقط بر مهار و پیشگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ و درمان بیماران دچار عفونتهای حاد تنفسی و کرونا متمرکز است.
وفایی نژاد افزود: حوادث ایجاد شده شب گذشته برای این افراد ناشی از عدم توجه به توصیههای داده شده آن هم در روزهای بسیار سخت کرونایی است و در این شرایط پر واضح است که سیستم بهداشتی و بیمارستانی وضعیت عادی برای پذیرفتن حادثهدیدگان چهارشنبهسوری نداشته باشد.
وی اضافه کرد: در شب چهارشنبه آخر سال ۶ دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ با ۱۲ نیروی عملیاتی در مشهد فعال بودند.
نظر شما