به گزارش رسانه های هند، بر اساس دستور العمل دولت هند، تمام مراکز تجاری، به غیر سوپر مارکت ها و اداره های دولتی که خدمات حساس ارائه می دهند امروز (یکشنبه) باید بسته بمانند.
ریل آهن هند که روزانه ۲۴ میلیون مسافر را جابجا می کند نیز امروز فعالیت خود را متوقف کرده است. خدمات مترو و قطار شهری در شهر های بزرگ هند نیز متوقف شده اند.
سازمان ریل آهن هند روز یکشنبه اعلام کرد که فعالیت قطار ها در سرتاسر این کشور تا پایان ماه متوقف خواهد شد.
بیش از یک میلیارد هندی روز یکشنبه به درخواست نخست وزیر این کشور تصمیم گرفتند تا ساعت ۹ شب روز یکشنبه در خانه های خود باقی بمانند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت هند، در این کشور ۳۵۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند. همچنین ۷ نفر در هند به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
نارندرا مودی نخست وزیر هند همچنین از شهروندان این کشور درخواست کرده است که در ساعت ۵ عصر روز یکشنبه با حضور بر روی پشت بام ها با دست زدن و به صدا درآوردن زنگ ها از پزشکان و پرستاران این کشور که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند حمایت کنند.
عصر روز یکشنبه میلیون ها هندی با حضور در پشت بام های خانه های خود از پرستاران و پزشکان و همچنین پلیس این کشور حمایت کردند.
کارشناسان هشدار داده اند که موارد ابتلا به ویروس کرونا در هند، با سرعتی که در مراحل اولیه شیوع این بیماری در سایر کشورها مشاهده شده است، رو به رشد است.
هند با جمعیت بیش از 1.3 میلیارد نفر در تلاش است تا با منابع محدود با این ویروس فراگیر مبارزه کند.
در حالی که شامگاه یکشنبه محدودیت های رفت و آمد لغو می شوند، مقامات اعلام کردند که در بسیاری از شهرهای هند ممنوعیت کامل رفت و آمد برقرار شده ا و سرویس های حمل و نقل ریلی و جاده ای به دلیل ترس از انتقال ویروس کرونا به سراسر هند متوقف شده است.
دولتهای ایالتی از شهروندان خواسته اند که برای جلوگیری از شیوع ویروس به روستاها نروند، اما لغو خدمات حمل و نقل ریلی باعث اعتراض کارگران روزمزد شده است. این افراد که اکثرا از روستاهای دور و نزدیک به شهرها سفر می کنند اکنون نمی توانند به خانه های خود بازگردند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.
واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.
نظر شما