۵ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۲۲
کد خبرنگار: 1270
کد خبر: 83726484
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

فعالیت ۲ مرکز نقاهتگاهی بیماران مبتلا به کرونا در بوکان

مهاباد- ایرنا- سرپرست فرمانداری بوکان گفت: ۲ مرکز نقاهتگاهی بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان در مجموع به ظرفیت ۱۰۰ تخت راه‌اندازی شده است.

لقمان خسروپورروز سه‌شنبه در پانزدهمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، ظریفت تخت‌های بیمارستانی این شهرستان را ۱۸۸ تخت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۲۳ تخت از تخت‌های ایزوله بیمارستان شهید قلی‌پور این شهرستان توسط بیماران مبتلا به این بیماری اشغال شده است.

وی افزود: علاوه بر این تعداد تخت‌های بیمارستانی، ۲ مرکز نقاهتگاهی یکی در بیمارستان قدیم و دیگر در سالن مدافعان حرم سپاه بوکان آماده و تجهیز شده است که در مواقع لازم و ضروری از آنها استفاده خواهد شد و یک مرکز دیگر نیز برای این امر در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: از مجموعه تخت‌های پیش بینی شده نقاهتگاهی شهرستان در حال حاضر پنج بیمار ترخیص شده در بیمارستان قدیم بوکان نگهداری می‌شوند.

وی اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار، از ابتدای شیوع بیماری کرونا در این شهرستان تاکنون ۶۴ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند و از این تعداد هشت نفر تاکنون فوت کرده‌اند که از مجموع افراد فوت شده پنج نفر دارای بیماری‌های زمینه‌ای بودند. 

وی وضعیت شهرستان را از لحاظ شیوع کرونا کنترل شده اعلام کرد و افزود: در بسیج همگانی که برای ضدعفونی و گندزدایی این شهرستان، تمامی روستاها به همراه سطح شهر با همکاری دهیاران، شوراهای اسلامی، و شهرداری شهرهای بوکان و سیمنه و فرمانداری ضدعفونی و گندزدایی شد.

سرپرست فرمانداری بوکان در خصوص سامانه ۴۰۳۰ نیز بیان کرد: ۳۵۰ نفر از طریق این سامانه که مشکوک شناخته شده‌اند شناسایی شده و اقدامات مناسب برای این افراد توسط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اندیشیده شده است.

«خسروپور»، گفت: گندزدایی و ضد عفونی شهر بوکان نیز با ۷۰ دستگاه تراکتور و ۳۰۰ هزار لیتر محلول رقیق شده ضدعفونی کننده آب ژاول با همکاری ۱۵۰ نفر انجام شد که بازتاب خوبی در سطح شهر بوکان داشت.

سرپرست فرمانداری بوکان از تعطیلی کامل اصناف به مدت ۲۰ روز خبر داد و اظهار داشت: این اقدام اصناف در همراهی با ستاد پیشگیری کرونا این شهرستان ستودنی است و در این راستا حدود ۵۰ باب مغازه که از قانون سرپیچی کرده و با ستاد پیشگری از کرونا در این شهرستان همراهی نکردند پلمب شد.

وی گفت: تاکنون پنج هزار عدد ماسک و دستکش در مناطق محروم و کم‌برخودار شهرستان توزیع شده است که علاوه بر دریافت این اقلام، مشاوره و راهنمایی‌های لازم نیز در خصوص کرونا در اختیار آنها قرار گرفته است.

خسروپور با اشاره به اینکه روزانه حدود ۲ هزار ماسک در این شهرستان تولید می‌شود، افزود: مواد ضدعفونی به اندازه کافی در شهرستان وجود دارد و از لحاظ دارو نیز مشکلی وجود ندارد.

وی گفت: برای کنترل مسیرهای ورودی به شهرستان از طرف سقز و شاهین‌دژ مسیر ورودی از طرف سقز به نیروی انتظامی و مسیر ورودی از طرف شاهین‌دژ به نیروهای سپاه واگذار شده و از ورود خودروهای پلاک شخصی به داخل شهر جلوگیری می‌شود.

شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

طبق آخرین آمار، ۲۴  هزار و ۸۱۱ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، یک هزار و ۹۳۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha