به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، وحید طالب پور اظهار داشت: طرح های احصاء شده برای سرمایه گذاری در سطح محدوده این منطقه بر اساس زیرساخت های ایجاد شده ، پتانسیلهای جغرافیایی، فعال شدن کریدورهای بین المللی و نقش محوری این منطقه در ارتباط با روابط ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا تعریف شده است.
وی خاطرنشان کرد: انتقال تکنولوژی و دانش جدید، صادرات محور بودن و در نظر گرفتن نیازهای بازارهای کشورهای منطقه و فرامنطقهای، رعایت الزامات زیست محیطی به همراه دانش بنیان بودن سرمایهگذاری های برنامه ریزی شده، از مهمترین الزامات سرمایه گذاری در منطقه آزاد انزلی در قالب بسته جدید سرمایهگذاری در این منطقه می باشد.
عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص تنوع حوزههای سرمایه گذاری تدوین شده در منطقه متبوع خود گفت: گردشگری، تفریحی و سلامت؛ لجستیک و خدمات بندری؛ تولیدی-صنعتی، فرآوری محصولات کشاورزی و شیلات و در نهایت خدمات، سرفصل های موضوعی فرصت های سرمایه گذاری جدید منطقه آزاد انزلی بوده، که با توجه به این تنوع، امکان بهره برداری از آن برای علاقه مندان به سرمایه گذاران در بخشهای مختلف فراهم شده است.
طالب پور اضافه کرد: ارائه اطلاعات شفاف و به روز در خصوص مشخصات، اولویت های سرمایه گذاری در این منطقه، نظیر حجم سرمایه و زمین مورد نیاز، مدت اجرای آنها، نوع بازار و دیگر موارد از مهمترین مؤلفه های بررسی شده در تدوین بسته جدید سرمایهگذاری در منطقه آزاد انزلی است.
وی با تاکید بر اهتمام جدی سازمان متبوع خود جهت ارائه خدمات به موقع به سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی افزود: فرصتهای سرمایه گذاری جدید منطقه آزاد انزلی در پرتال سازمان به آدرس www.anzalifz.ir به صورت فایل قابل دسترس می باشد و در عین حال علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به مدیریت جذب سرمایه گذاری سازمان مراجعه نمایند.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ منطقه آزاد انزلی تنها منطقه آزاد ایران در حاشیه دریای خزر است . کشورهای حاشیه دریای خزر، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای جنوب شرقی عمده بازارهای صادرات و واردات محصولات از طریق منطقه آزاد انزلی هستند.
قرار گرفتن در مسیر کریدور بین المللی شمال - جنوب، دارابودن موقعیت ویژه در زمینه ارتباط با کشورهای حاشیه دریای خزر، همجواری با بنادر آستراخان و لاگان در روسیه، راسنودسک در ترکمنستان، اکتائو در قزاقستان و باکو در آذربایجان، دسترسی از طریق راه های مناسب، به بازارهای مصرف کشورهای CIS، نزدیکی به فرودگاه بین المللی رشت از جمله مزایای منطقه آزاد انزلی است.
مزایای قانونی همچون امکان ثبت، مالکیت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی تا میزان ۱۰۰ درصد در منطقه، امکان فعالیت بانکها و موسسات مالی - بیمه ای در این منطقه، معافیت مالیاتی ۲۰ ساله بر درآمد و دارایی از تاریخ بهره برداری هرگونه فعالیت اقتصادی اقدامات سازمان در خصوص خلق مزایا و معافیت های جدید برای فعالان اقتصادی - تولیدی، فعالیت بورس کالای منطقه، رونق فضای تجاری با اجرای مصوبه کالای همراه مسافر زمینه ساز رونق فضای کسب و کار در محدوده منطقه شده است.
نظر شما