هوشنگ عطاپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با قدردانی از احساس مسوولیت و مشارکت خیرین سلامت آذربایجانغربی در کنترل شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: کمکهای نقدی خیّران تا اتمام مبارزه با کرونا ادامه دارد و این کمکها برای تهیه و اهدای تجهیزات پزشکی و اقلام بهداشتی برای مراکز درمانی و مراقبتی هزینه میشود.
وی افزود: تمامی اقلام تهیه شده بر اساس ضوابط در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ارومیه قرار خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا، در هیات مدیره این کمپین برخی از اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، کادر درمان و اعضای اتاق بازرگانی ارومیه حضور دارند.
ارومیه به عنوان مرکز و پرجمعیتترین شهر آذربایجانغربی، طی حدود یک ماه گذشته به صورت مستمر درگیر بیماری کرونا بوده و با وجود کاهش مبتلایان در ۲ روز نخست فروردین امسال در این شهرستان، روند افزایشی همچنان در آن استمرار داشتهاست.
شهرستانی که جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۴۰ هزار نفر را طبق آخرین سرشماری در خود جای داده و در سالهای اخیر نیز این جمعیت همواره افزایشی بوده، در موضوع شیوع بیماری کرونا نیز یکی از کانونهای مهم و افزایشی آذربایجانغربی بودهاست.
در این شهرستان از روز هشتم اسفند سال ۱۳۹۸ که نخستین مورد ابتلا به بیماری کرونا در آن ثبت شد، تاکنون ۱۷۹ نفر به کرونا مبتلا شدهاند که متوسط روزانه ابتلا در آن به ۶ نفر میرسد.
وضعیت شهرستان ارومیه به نسبت سهم جمعیتی آن از استان و کشور متفاوت است؛ تعداد مبتلایان در ارومیه به نسبت کل مبتلایان استان بیشتر از سهم جمعیتی است.
سهم جمعیتی ارومیه از آذربایجانغربی طبق سرشماری سال ۱۳۹۵، حدود ۳۱ درصد است در حالی که تعداد مبتلایان مرکز استان ۳۵ درصد کل مبتلایان استان را تشکیل میدهد.
این در حالی است که سهم جمعیتی ارومیه از کل کشور بیش از یک درصد و سهم مبتلایان این شهرستان از مبتلایان کل کشور، حدود ۰.۶ (شش دهم) درصد است که میزان مناسبی به نظر میرسد.
همچنین طبق بررسی آماری، از هر ۶ هزار و ۱۰۰ نفر جمعیت این شهرستان، یک نفر به کرونا مبتلا شده که آمار خوبی نسبت به کشور به شمار میرود زیرا این رقم در کل کشور، یک مورد ابتلا به ازای حدود سههزار و ۳۰۰ نفر است.
نظر شما