حجتالاسلاموالمسلمین عبدالکریم بهجت پور در مراسم یادبود مجازی معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: خداوند به بشر ظرفیتی داده و از طریق دین و بیانات رسولان خود و کتابهای آسمانی این ظرفیتها را شکوفا کرده، افزون بر عقلی که به همه بشر ارزانی شده است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بابیان اینکه دین برای شکوفا کردن ظرفیتهای انسان آمده است، افزود: دین آمده است تا خواست و نیاز بشر را برای رهایی از شقاوت و رسیدن به سعادت یعنی لذتهای خالص دائم سرمد تحقق ببخشد.
وی بیان کرد: اسلام آمده تا هم شخصیت فردی بشر را بهخوبی مدیریت کند و به ما مهارت و توانایی مدیریت خود و به کمال رساندن ظرفیتها را بدهد و هم رابطه ما را با دیگران تنظیم کند، همچنین رابطه ما با هستی بهویژه رابطه ما باخداوند را تنظیم کند که در این مسیر رابطه انسان باخدا اصالت پیدا میکند و در این مسیر روابط دیگر شکل میگیرد.
بهجت پور گفت: ما باید بدون هیچگونه اضطرابی به سمت آن هدف عالی و آرمان بزرگ یعنی رهایی از شقاوت و رسیدن به سعادت حرکت کنیم که در قرآن پایه این حرکت بر ایمان گذاشتهشده است.
وی اضافه کرد: حیات طیبه آن چیزی است که خداوند به انسانهای باورمند به مبدا و معاد و ارزشهای مرتبط با آن و پا گذاشته در مسیر عمل صالح ارزانی میکند و این حیات طیبه به تعبیر قرآن زن و مرد نمیشناسد و به زنان و مردان داده میشود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور بابیان اینکه در نگاه قرآن زن همان نقش ولایت را دارد که مردان دارند، افزود: در آموزههای قرآنی درک کردهایم که زن و مرد در کنار یکدیگر در حوزههای فردی، خانوادگی و اجتماعی باید ورود کنند.
وی بیان کرد: در نگاه اسلامی زنان مانند مردان در همه ابعاد حضور دارند که شامل حوزههای فردی، خانوادگی و اجتماعی میشود و زنان و مردان در کنار یکدیگر زندگی مناسب و شایسته را رقم میزنند البته تفکیک وظایفی نیز وجود دارد.
بهجت پور گفت: خانم داوودی خواهر متدین و مجاهد، کاردان، عفیف و باشخصیتی بود که توانست میان ابعاد خانوادگی، فردی و اجتماعی به نحو مناسب، متوازن و هماهنگ جمع کند.
وی عنوان کرد: خصلتهای فردی ایشان، برده خصلتهای خانوادگی و خصلتهای خانوادگی او برده خصلتهای اجتماعی او نشد و ایشان در همه این حوزهها شخصیتی باثبات، متعالی، حاکم و همافزا بر بخشهای دیگر داشت.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بابیان اینکه معاون آموزش حوزههای علمیه در خصلتهای فردی بسیار رشد یافته بودند و دارای شخصیتی کمتوقع بودند، افزود: ایشان فرد کمتوقع بود، برای دنیا تلاش نمیکرد و فردی کریم و بزرگوار بود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: ایشان بنا بر سخنان نزدیکانش خانهداری شایسته، همسری فداکار، تربیتکننده فرزندانی مومن و تلاشگر و ایجادکننده محیطی شاداب، آرام و آراسته در خانه بود.
بهجت پور بیان کرد: در طول مدتی که در خدمت معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران بودیم هیچگاه در میان معاونانش شکایتی از ایشان نداشتیم و هیچکس از نواقص روحی و مدیریتی خانم داوودی برای ما نگفت.
وی گفت: ایشان در طول این مدت آنچه را که حق تشخیص میداد و یا با مشورت به آن میرسید بهخوبی دفاع و در راه جریان حق حرکت میکرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران شخصیتی بود که در همه فعالیتهای اجتماعی و سیاسی شرکت کرد، شخصیتی ولایتمدار و بصیر بود و جهتگیریهای انقلاب را میدانست و خانمی در طراز انقلاب بود و بهخوبی میدانست فعالیتهای اجتماعی و سیاسی درست را از نادرست تشخیص دهد و هیچگاه مواضع ناموزونی در فعالیتهای سیاسی ایشان دیده نشد.
وی گفت: ایشان دارای یک بصیرت مناسب سیاسی و مدیریتی اجتهادی و توان شکستن بنبستهای عادی و گذشتن از رویهها و روحیههای عادی بود.
به گزارش ایرنا، «فریده داودی» معاون مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران روز ۲۹ اسفندماه سال گذشته براثر ابتلای به ویروس کرونا درگذشت.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز روز گذشته (جمعه) اعلام کرد تاکنون ۳۲ هزار و ۳۳۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲ هزار و ۳۷۸ نفر نیز فوت کردند. ۱۱ هزار و ۱۳۳ نفر هم بهبود یافتهاند.
نظر شما