تصمیمات غیرکارشناسی درباره اپیدمی کرونا می‌تواند مخاطرات سنگینی ایجاد کند

تهران - ایرنا - فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران با تاکید بر ضرورت خودداری از هرگونه شتابزدگی در تصمیم‌گیری‌ها، گفت: هر تصمیم غیرکارشناسانه ‌و بدون توجه به شواهد تاریخی برخورد با اپیدمی‌ها می‌تواند مخاطرات سنگینی را برای ما ایجاد کند.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر «علیرضا زالی»، مهمترین آفت مدیریتی در تقابل با اپیدمی را نگاه سهل انگارانه نسبت به بیماری عنوان کرد و افزود: هرگونه خلل در آرایش دفاعی ما در برابر این ویروس که با سختی های فراوان و شهادت تعدادی از کارکنان کادر درمان و پرداخت هزینه های متعدد اقتصادی و اجتماعی از سوی مردم حاصل شده، می تواند باعث خطرات سنگین راهبردی در حملات بعدی ویروس شود.

وی با اشاره به رعایت توصیه های بهداشتی توسط مردم تهران در روز طبیعت تصریح کرد: مردم روز طبیعت، حجت را بر مسئولان تمام کردند و در زمینه مسوولیت پذیری اجتماعی، برگ زرینی را در کارنامه خود رقم زدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: افکار عمومی در انتظار تصمیمات قاطعانه، عالمانه و در عین حال برخوردار از ظرفیت های علمی و کارشناسی از سوی مسئولان است.

زالی ادامه داد: باید تصمیمات راهبردی ما در سطوح اجرایی کشور و استان، مبتنی بر استفاده از نظرات کارشناسان حوزه سلامت باشد.

وی همچنین با تشکر از تلاش های نیروی انتظامی و شهرداری تهران در خصوص مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: به دلیل طولانی شدن فرآیند مقابله با ویروس بسیاری از مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر منتظر تحقق بسته های حمایتی هستند.

زالی با تاکید بر ضرورت تسریع تحقق این بسته های حمایتی، خواستار حمایت از اقشار آسیب پذیر از جمله صاحبان کسب و کارهای کوچکی شد که درآمد آنان تحت تاثیر اپیدمی قرار گرفته است.

وی افزود: تسریع در طراحی برنامه های حمایتی تشویقی و پویا ضروری است، زیرا ممکن است به دلیل تکانه های اقتصادی و اجتماعی ناشی از ویروس، نیازمند اجرای برنامه های جدیدی برای اقشار آسیب پذیر باشیم.

زالی یادآور شد: با توجه به اینکه فرآیند مقابله با ویروس طولانی شده است و پیش بینی دقیقی از زمان پایان این بحران نداریم برنامه های ما برای حمایت از اقشار آسیب پذیر باید مستمر باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha