این دستورالعمل که از سوی انجمن پزشکان بریتانیا صادر و فرازهایی از آن در رسانههای این کشور منتشر شده به این معناست که پزشکان باید درباره مرگ و زندگی بیماران تصمیم گیری کرده و به ناچار «از درمان برخی بیماران دست کشیده تا آنهایی که شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند درمان شوند»!.
این سند میافزاید که پزشکان قادر خواهند بود خدمات درمانی به ویژه دستگاههای تنفس مصنوعی را حتی از بیمارانی که رو به بهبودی بوده، اما حال عمومی مناسبی ندارند، متوقف کرده تا سایر بیمارانی که تشخیص میدهند، درمان شوند.
آمار تلفات ناشی از کرونا در انگلیس به سرعت در حال افزایش است و این کشور به لحاظ تجهیزات درمانی به شدت در تنگنا قرار دارد.
تاکنون دو هزار و ۳۵۲ نفر در انگلیس جان خود را از دست داده و دولت پیش بینی میکند که این آمار ظرف دو هفته آینده به سرعت افزایش پیدا خواهد کرد.
روزنامه گاردین دیروز (چهارشنبه ۱۳ فروردین) در گزارشی تکان دهنده عنوان کرد که پزشکان و پرستاران انگلیس از سوی مسئولان تهدید شدهاند که درصورت ابراز هرگونه نگرانی از وضع موجود توبیخ و شغل خود را از دست میدهند.
بر همین اساس تاکنون دو تن از نیروهای کادر درمانی این کشور خانه نشین و تعدادی از پزشکان ارشد انگلیسی نیز هشدار دریافت کردهاند.
مسئولان وزارت بهداشت انگلیس مدعی شده اند که در ۱۰ روز گذشته تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها توسط ارتش توزیع شدهاست. با این حال بسیاری از کارکنان کادر درمانی انگلیس همچنان از کمبود وسائل ضروری انتقاد میکنند.
رئیس کالج سلطنتی پزشکان انگلیس چندی پیش هشدار داد که در بحبوحه افزایش آمار مبتلایان به کرونا، حدود یک چهارم نیروهای متخصص، بیمار و یا در قرنطینه هستند، که این وضعیت، اورژانس بیمارستانها را به شدت تحت فشار قرار داده و لندن نسبت به سایر شهرهای دیگر در وضعیت بدتری قرار دارد.
انجمن پزشکان بریتانیا برای اوج پاندمی (همهگیری) کرونا در این کشور به پزشکان توصیه کرد که باید بلافاصله درباره شایستگی بیمار برای دریافت خدمات درمانی تصمیم گیری کنند. این نهاد انگلیسی مدعی شده «هرچند تمام افراد با یکدیگر یکسان هستند، اما این به این معنا نیست که همه باید به طور یکسان درمان شوند»
«جان چیشلم» رئیس کمیته اخلاق پزشکی پارلمان انگلیس نیز در تائید تصمیم گرفته شده ادعا کرد: کسی تمایل به این تصمیم و شرایط موجود ندارد، اما اگر منابع پزشکی تحت فشار باشد، باید تصمیمهای سختی را اتخاذ کرد.
پیشتر رئیس انجمن بیمارستانهای انگلیس هشدار داده بود که درمانگاههای این کشور در مواجهه با ویروس کرونا به لحاظ تعداد، سرعت افزایش و وخامت حال بیماران، همچنین کمبود ظرفیت بیمارستانها در حال انفجار هستند.
«کریس هاپسون» به نقل از روسای بیمارستانهای پایتخت، وضعیت نگران کنندهای را روایت کرد و افزود: ظرفیت آنها در برابر موج بیمارانی که یکی از پس دیگری با حال وخیم به بیمارستان مراجعه میکنند رو به پایان است؛ این روزها سر زبانها افتاده که (کرونا) یک سونامی دنباله دار است.
نظر شما