افزایش شیوع کرونا هنوز مردم کردستان را تهدید می‌کند

سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی کردستان گفت: با وجود اینکه روند افزایشی ابتلا به کرونا در این استان کُند شده اما هنوز در مورد افزایش شیوع ویروس نگرانی وجود دارد و سلامت مردم تهدید می‌شود لذا همچنان طرح‌ها و توصیه‌ها باید با دقت رعایت و اجرا شود.

حسین خوش اقبال عصر پنجشنبه در نشست ستاد مبارزه با شیوع کرونا استان با بیان اینکه مردم در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی خوب پای کار آمده و عملکرد آنها جای قدردانی دارد، اظهار داشت: هنوز شیوع این ویروس تهدید جدی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تدبیر و اراده مجموعه فرماندهی انتظامی کردستان در کنترل ورودی و خروجی‌ شهرها و کمک به دانشگاه علوم پزشکی در اجرای طرح بسیار تاثیرگذار بود، افزود: این طرح تا ۲۰ فروردین همچنان با قدرت و جدیت ادامه خواهد داشت بنابراین انتظار داریم مردم با همراهی و همفکری خود ما را در اجرای بهتر طرح ادامه کنند.

خوش اقبال با بیان اینکه امید همه کادر پزشکی و درمان به مشارکت و همکاری مردم است بنابراین انتظار می‌رود کادر درمان را که شبانه‌روز در حال تلاش هستند تنها نگذاریم، اضافه کرد: کنترل و تعطیلی بازار و مشاغل غیر ضروری ادامه دارد و براساس تصمیم مدیریت بحران،  ادارات نیز با یک سوم کارکنان خود در هفته آینده خدمات رسانی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری مراسم، همایش‌ها و تجمعات همچنان ممنوع خواهد بود و فردا نیز نماز جمعه در کشور و به تبع این استان با تصمیم شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور برگزار نمی‌شود، یادآور شد: همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند و عدم رعایت طرح از سوی هر بخشی به پلیس گزارش داده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی کردستان در خصوص دغدغه مردم برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز تاکید کرد: ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی در استان کردستان در مقایسه با سال‌های گذشته در چنین روزهایی در شرایط بسیار بهتری قرار دارد و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

جانشین فرمانده انتظامی کردستان هم در این جلسه گفت: از ابتدای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی (ساعت صفر هشتم فروردین) تاکنون، ۱۱۴ خودروی متخلف که هشدارهای ستاد ملی مقابله با کرونا را رعایت نکردند، اعمال قانون شدند.

سرهنگ عباس مسعودی اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تردد و ورود خودرو با پلاک‌های غیربومی به استان‌های کشور ممنوع اعلام و مقرر شد هر خودرویی این قانون را رعایت نکرد مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه شده و خودروی مذکور نیز یک ماه توقیف شود.

وی افزود: از زمان اجرای این طرح، کنترل تردد در ۲۶ نقطه در سطح استان در ورودی شهرهای مختلف انجام شد و نیروهای پلیس، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی با استقرار در این مناطق نسبت به انجام وظیفه از جمله ممانعت از تردد خودروهای مسافر و تست و غربالگری اقدام کردند.

جانشین فرمانده انتظامی کردستان اضافه کرد: همچنین در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی بیش از چهار هزار نظارت بر اماکن عمومی استان نیز انجام گرفت و در این راستا ۳۱۴ واحد صنفی متخلف براساس حکم مقام قضایی پلمب شدند.

سرهنگ مسعودی در خصوص تردد خودروها در روز سیزده فروردین ماه (روز طبیعت) در استان نیز یادآور شد: روز گذشته دستور ستاد مبارزه با کرونا استان کردستان در خصوص ممانعت از تردد خودروها به سمت پارک ها و بوستان ها انجام و ۱۲۶ تفرجگاه استان تحت پوشش قرار گرفت تا تجمعی انجام نشود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم با اشاره به اینکه همکاری خوبی از سوی مردم در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی صورت گرفته است، گفت: افزایشی که در تعداد مبتلایان در روزهای اخیر دیده می‌شود بخشی از آن به دلیل تست‌هایی است که از کارکنان و کادر درمان گرفته شده است.

دکتر ابراهیم قادری افزود: تعداد بستری‌ها در شهرستان سقز که بالاترین مبتلایان را داشت بسیار کاهش یافته که اگر این روند طی شود می‌توانیم یکی از بیمارستان‌ها (تامین اجتماعی) این شهر را که به بیماران مبتلا اختصاص یافته تخلیه کنیم و این مرکز درمانی به روال عادی فعالیت خود ادامه دهد.

وی اضافه کرد: در شهرستان دهگلان هم مواردی از ابتلا به ویروس کرونا اضافه شده که این موارد سرپایی بود و این افراد نیازی به بستری شدن نداشتند.

قادری با اشاره به اینکه تاکنون در هیچکدام از بخش‌ها بویژه نیرو، پزشک یا تخت شاهد کمبود نبوده‌ایم، یادآور شد: درگیر شدن یکی بعد از دیگری شهرستان‌ها از دلایل افزایش آمار بود که در نتیجه مدتی شاهد افزایش آمار مبتلایان در استان هستیم.

وی تاکید کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مردم استان از طریق تلفن ۴۰۳۰ غربالگری شدند اما برخی از شهروندان به گمان اینکه این شماره تبلیغاتی است هنوز پاسخ تماس همکاران ما را نداده‌اند که توصیه می‌کنیم این اقشار نیز در طرح مشارکت کنند.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم در این نشست گفت: ۶ جلسه ستاد رسانه در استان با حضور اهالی رسانه تشکیل شدو رسانه‌ها بویژه خبرگزاری‌ها فعالیت مناسبی در راستای اطلاع‌رسانی در این حوزه داشتند.

عبیدالله رستمی افزود: تولید محتواهای مختلفی به شکل خبری، اینفوگرافی و موشنگرافی هم تولید شد که علاوه بر رسانه‌ها، روابط عمومی استانداری کردستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم در تولید آنها مشارکت داشتند.

وی با اشاره به تعطیلی‌های موجود و عدم انتشار نشریات مکتوب در این استان اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنیم بسته‌های حمایتی برای هنرمندان و خبرنگاران در این چنین شرایطی پیش بینی شود.

رستمی تاکید کرد: انتظار می‌رود اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم تدابیری بیاندیشد تا این قشر در مدت زمان بیکاری بتوانند از بیمه بیکاری بهره‌مند شوند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان هم گفت: از ۷۱ هزار واحد صنفی فعال در استان تنها ۳۲۶ مورد به دلیل عدم رعایت موازین و مقررات وضع شده در این مدت پلمب شدند که این نشانه همکاری اصناف است.

محمدبختیار خلیقی افزود: علاوه بر فروشگاه‌های کود و سم، برخی از اصناف خدماتی و تعمیراتی هم تعیین می‌شود تا از هفته آینده فعالیت‌ خود را از سر گیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha