کاظم غریب آبادی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: به همراه این دو دستگاه، تجهیزات حفاظت شخصی کاربران دستگاه، تجهیزات مربوط به راه اندازی و ارتقاء و کالیبره کردن، و کیت های مخصوص تشخیص که از سه تکنیک استفاده می کنند، نیز ارسال می شود.
در همین پیوند آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بیانیهای اعلام کرد: دهها آزمایشگاه در آفریقا، آسیا، اروپا، آمریکای لاتین و حوزه کارائیب این دستگاههای تشخیصی را دریافت خواهند کرد تا بتوانند انجام تست کرونا در سطح ملی را تسریع کنند.
در این بیانیه آمده است:آنها همچنین اقلام مربوط به امنیت زیستی نظیر تجهیزات محافظتی فردی و محفظههای آزمایشگاهی را برای تحلیل بیخطر نمونههای گرفته شده از بیماران تحویل خواهند گرفت.
تاکنون شماری از کشورها و نهادهای بینالمللی از طریق ارسال اقلام پزشکی و یا مساعدت مالی به برنامه های مقابله با کرونا در ایران کمک کردهاند.
غریب ابادی دیروز از تصویب کمک ۵۰۰ هزار دلاری صندوق اوپک برای توسعه بینالمللی (اوفید) به برنامههای مقابله با ویروس کرونا در ایران خبر داد و گفت: این کمک از طریق سازمان بهداشت جهانی و برای خرید و توزیع تجهیزات و اقلام پزشکی مورد نیاز فوری بیمارستانها در اختیار کشورمان قرار میگیرد.
همچنین یک مقام صندوق بینالمللی پول اعلام کرد که این نهاد پس از درخواست تسهیلات برای مقابله با کرونا از سوی ایران، در حال مذاکره با مقامهای ایرانی برای اعطای وام است.
جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز ۴ فروردین گذشته، با اشاره به بحران کرونا، بر لزوم تداوم کمکهای دارویی و مالی به ایران تاکید کرد و گفت ظرف هفتههای آینده کالاهای ضروری به ارزش ۲۰ میلیون یورو راهی ایران خواهد شد.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت امروز (پنجشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۵۰ هزار و ۴۶۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با مرگ ۱۲۴ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد کل جانباختگان کرونا در کشور به ۳۱۶۰ نفر رسید.
نظر شما