به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، نفت برنت در معاملات آتی LCOc۱ با افزایش ۹.۳ درصدی یا ۲.۷۹ دلار تا ساعت ۱۰ و ۱۴ دقیقه به وقت گرینویچ، ۳۲.۷۳ دلار در هر بشکه اعلام شد.
نفت برنت روز پنجشنبه به دلیل رکورد بالاترین درصد روزانه، ۴۷ درصد افزایش یافت. با این وجود، قیمت نفت برنت همچنان حدود نصف قیمت ۶۶ دلاری است که اواخر سال ۲۰۱۹ معامله می شد.
نفت وست تگزاس اینترمیدیت نیز پس از رشد روز پنجشنبه، ۴.۸ درصد یا ۱.۲۲ دلار افزایش یافت و به بشکه ای ۲۶.۵۴ دلار رسید.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه گفت که در زمینه توافقی میانجیگری کرده که ممکن است به کاهش تولید نفت روسیه و عربستان به میزان ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه در روز منتهی شود. وی در عین حال تاکید کرد که در زمینه کاهش تولید آمریکا هیچ پیشنهادی نداده است.
یک منبع وابسته به سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) روز جمعه اعلام کرد که گروه صادرکننده اوپک پلاس درحال بحث و تبادل نظر در مورد کاهش عرضه جهانی نفت به میزان ۱۰ میلیون بشکه در روز است.
این منبع یادآور شد که برای توافق در زمینه کاهش بیشتر باید نظر مساعد تولیدکنندگان خارج از این ائتلاف نیز تامین شود.
روسیه و عربستان هر دو عضو گروه سازمان اوپک و متحدانشان هستند، اما آمریکا عضو این سازمان نیست.
بهای نفت در سه ماهه نخست سال جاری میلادی در پی کاهش تقاضا به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین تلاش روسیه و عربستان برای مازاد عرضه نفت به بازار پس از شکست تمدید توافق عرضه پیشین، ۶۵ درصد کاهش یافت.
به گفته وزیر انرژی آذربایجان که کشورش عضو اوپک نیست، نشست اوپک پلاس ۶ آوریل (۱۸ فروردین) از طریق ویدئوکنفرانس برگزار می شود.
احتمال دارد عربستان تولید خود را به حدود ۸.۵ میلیون بشکه در روز برساند، اما تمایل به کاهش بیشتر ندارد زیرا خواستار حفظ تولید گاز است.
تحلیل گران پیش بینی می کنند که تقاضای جهانی نفت در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، ۱۸ تا ۲۰ میلیون بشکه در روز کاهش یابد که می تواند به کاهش ۲ میلیون بشکه در روز در پالایشگاه ها منجر شود و افزایش بی سابقه یک میلیارد بشکه در موجودی های انبارها ظرف دو ماه را رقم زند.
نظر شما