۱۷ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۳۳
کد خبر: 83738608
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

بازرس ویژه استاندار: حساسیت کرونایی در بابل کاهش نیابد

ساری - ایرنا - بازرس ویژه استاندار مازندران برای نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا در شهرستان بابل و بابلسر گفت : درست است آمار بستری بیماران کرونایی در بابل کاهش یافته ولی همه باید مراقب باشند تا حساسیت‎های مبارزه با این بیماری در شهرستان کاهش نیابد.

محمد محمدی تاکامی شنبه شب در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار ایرنا افزود : روند کاهش بیماران کرونایی در بیمارستان های بابل دلیل بر شکست یا ضعف این ویروس نیست و این اجرای درست طرح های ستاد مبارزه با کرونا بود که نتایج خوبی به بار آورد و اکنون نیز همه باید تلاش کنیم تا تا محدودیت های و مصوبات با قدرت ادامه یابد.

وی اظهار داشت : بابلی ها هیچ وقت فراموش نخواهند کرد زمانی را که در اوایل اسفند ماه سال گذشته ۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان آیت الله روحانی بستری بودند و همین موضوع چه حساسیتی در بابل و مازندران ایجاد کرد و وضعیت قرمز در شهرستان اعلام شد.

محمدی تاکامی افزود : در حال حاضر بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل ۱۸۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه بستری هستند ، لذا این حساسیت ها باید خیلی بیشتر از آن زمانی باشد که تنها ۲ بیمار بستری بودند و بعدا به صدها بیمار افزایش یافت.

 مدیرکل مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران گفت : آن چیزی که زمینه کاهشی بیماران کرونایی را فراهم کرد ، وحدت رویه و هماهنگی خوب بین دستگاه های اجرایی و شهرداری های بخش های مختلف بوده است که با تمام وجود پای کار آمدند و وظایف خود را به درستی انجام دادند ، ضمن این که نقش بازاریان و اصناف در پیروزی های حاصل شده بسیار پر رنگ بوده است و انظتار می رود که این تعامل و همکاری ادامه داشته باشد.

وی افزود : اگر شهروندان در شرایط کنونی طرح فاصله گذاری اجتماعی را که به فاصله گذاری فیزیکی تغییر نام یافته است رعایت نکنند و همانند سابق به ترددهای خود در جامعه ادامه دهند ، روند موجود دوباره رو به افزایش می رود و شکست ویروس کرونا را به تاخیر می اندازد.

بازرس ویژه استاندار مازندران برای نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا در شهرستان بابل و بابلسر بیان کرد : زمانی فعالیت های دستگاه های اجرایی برای شکست کرونا اثر بخش خواهد بود که همراهی مردم را به دنبال داشته باشد.

وی افزود : در بازرسی های ویژه ای که در بازار بابل صورت گرفت بخش زیادی از بازاریان به قوانین پایبند بودند ، اما ۱۴ واحد صنفی که علی رغم تذکرات قوانین را رعایت نمی کردند و در بستن واحدهای صنفی خود جدیت نداشتند، پلمب شد.

شهرستان بابل که از ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک و رسانه ای کردن آن در یکم اسفند ماه، دروازه ورودی کرونا به مازندران نامیده شد ، بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان که به صورت مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد ، تاکنون بیش از  ۱۵ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا به مراکز درمانی مراجعه کردند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند و بیشتر این افراد نیاز به بستری نداشتند.

 همچنین بیش از یکهزار و ۷۰۰ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا هم که در بیمارستان های شهرستان بستری بودند و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند، بهبود یافته و ترخیص شدند.

هم اکنون آخرین آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی  به ۱۸۰ نفر کاهش یافت.

شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل دارای ۶ بخش و هفت شهر است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا  و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha