علیمحمد نیکبخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شرکت توانایی تولید حدود چهار تُن در هر دوره سه ماهه را دارد و می توان از این تولیدات در راستای تامین پروتئین، املاح و ویتامین استفاده کرد.
وی ادامه داد: برای مصرف بهتر این قارچ، محصول فرآوری آن به صورت قارچ خشک، پودر قارچ سفید و صورتی در غذاها استفاده میشود که خواص یک قاشق آن برابر با یک کیلو قارچ تازه است.
وی بیان کرد: یکی از خواص عالی قارچها این است که با پختن و سرخ کردن املاح و مواد معدنی آنها از بین نمیرود و ۷۸ درصد پروتئینی که قارچ صدفی دارد، جذب بدن میشود و میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت و سبزی باشد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: این محصول به شهرهای اهواز، تهران و تبریز و شهرهای آذربایجانغربی ارسال و محصولات فرآوری شده نیز بر اساس سفارش مشتری تولید میشود.
نیکبخت با اشاره به اینکه مصرف قارچهای تولیدی به صرفه است زیرا در موقع پخت کم نشده و رنگ آنها عوض نمیشود، ادامه داد: قارچهای صورتی سرشار از ویتامینهای ب۱۲ و ب۶ بوده و خواص دارویی دارند و برای سرطان کبد و مشکلات قلبی و عروقی و ورم ریه دارند، مفید است.
به گزارش ایرنا شرکت مکریان قارچ صدفی دارویی سنا از سال ١٣٩۵ شروع به فعالیت کرده و پنج نفر بهصورت مستقیم در کارگاه این شرکت کار میکنند و علاوه بر حضور یک مهندس ناظر، یک نفر نیز امور برندسازی و بازاریابی را انجام میدهد.
نظر شما