۱۷ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۳۲
کد خبرنگار: 1165
کد خبر: 83738850
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید دانش‌بنیان ۱۶ تُن قارچ صدفی در پارک فناوری آذربایجان‌غربی

ارومیه- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: شرکت «مکریان قارچ صدفی دارویی سنا» از واحدهای مستقر در این پارک، سالانه ۱۶ تُن قارچ‌ صدفی رنگی با خواص مختلف را برای نخستین بار به صورت دانش‌بنیان در استان تولید و روانه بازار می‌کند.

علی‌محمد نیکبخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شرکت توانایی تولید حدود چهار تُن در هر دوره سه ماهه را دارد و می توان از این تولیدات در راستای تامین پروتئین، املاح و ویتامین استفاده کرد.

وی ادامه داد: برای مصرف بهتر این قارچ، محصول فرآوری آن به صورت قارچ خشک، پودر قارچ سفید و صورتی در غذاها استفاده می‌شود که خواص یک قاشق آن برابر با یک کیلو قارچ تازه است. 

وی بیان کرد: یکی از خواص عالی قارچ‌ها این است که با پختن و سرخ کردن املاح و مواد معدنی آنها از بین نمی‌رود و ۷۸ درصد پروتئینی که قارچ صدفی دارد، جذب بدن می‌شود و می‌تواند جایگزین مناسبی برای گوشت و سبزی باشد. 

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: این محصول به شهرهای اهواز، تهران و تبریز و شهرهای آذربایجان‌غربی ارسال و محصولات فرآوری شده نیز بر اساس سفارش مشتری تولید می‌شود. 

نیکبخت با اشاره به اینکه مصرف قارچ‌های تولیدی به صرفه است زیرا در موقع پخت کم نشده و رنگ آنها عوض نمی‌شود، ادامه داد: قارچ‌های صورتی سرشار از ویتامین‌های ب۱۲ و ب۶ بوده و خواص دارویی دارند و برای سرطان کبد و مشکلات قلبی و عروقی و ورم ریه دارند، مفید است.

به گزارش ایرنا شرکت مکریان قارچ صدفی دارویی سنا از سال ١٣٩۵ شروع به فعالیت کرده و پنج نفر به‌صورت مستقیم در کارگاه این شرکت کار می‌کنند و علاوه بر حضور یک مهندس ناظر، یک نفر نیز امور برندسازی و بازاریابی را  انجام می‌دهد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha