مهدی شاهنوروزی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: نماد نشان دادن محبت خود به یکدیگر در شرایط حاضر، رعایت فاصله و دور بودن از یکدیگر است تا همین فاصلهها، زمان نزدیک شدن به یکدیگر را در آینده کوتاهتر سازد.
وی اظهار داشت: این فاصلهگذاری به نوعی بیانگر ارتباط انسانی مطلوب، همدلی و نوعدوستی است که نباید برخلاف آن پافشاری کرد.
این پژوهشگر افزود: دور بودن از یکدیگر در شرایط خاص فعلی بیانگر احساس مسوولیت در قبال سلامت دیگران است.
وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی بهعنوان سرمایه اجتماعی مهم کشورها گفت: بر این اساس تمام تلاش دولتها حفظ این سرمایه مهم است و اجرای طرحهایی از جمله در خانه ماندن و دور بودن از اجتماعات به منظور ارج نهادن به حیات انسانهاست.
این استاد دانشگاه افزود: شهروندان باید با مشارکت، همراهی، توجه و اطاعت از طرحهای بهداشتی، روند مقابله با این ویروس کشنده را در جامعه شتاب بخشند.
وی بهرهگیری از ابزار تشویق در کنار برخورد با هنجارشکنان و مقابلهکنندگان با اجرای این طرح را نیز بسیار مفید و موثر دانست و گفت: باید در کنار برخورد، تشویق اصناف و کسبهای که برغم شرایط نامناسب اقتصادی با تعطیل کردن مغازههای خود احساس مسوولیت اجتماعی کردند، در دستور کار مسوولان قرار گیرد.
شاهنوروزی با بیان اینکه کرونا نه تنها موضوعی داخلی نیست بلکه جهان را درگیر خود کرده است، خاطرنشان کرد: در این شرایط، شهروندان هر کشور میتوانند میزان فرهنگ و اخلاق اجتماعی خود را با پایبندی به رفتارهای بهداشتی در مقابله با این بیماری، در جهان به نمایش بگذازند.
وی بهعنوان یک جامعهشناس از شهروندان خواست تا با کاهش ترددهای غیرضروری و رعایت فاصله اجتماعی و مهمتر از همه در خانه ماندن، به از بین رفتن سریع این ویروس در کشور کمک کنند.
بر اساس آمار مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۵۵ هزار و۷۴۳ نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جان باختگان به سه هزار و ۴۵۲ نفر رسیده و مجموع بیماران شناسایی شده ۵۵ هزار و ۷۴۳ نفر اعلام شده است.
نظر شما