ابوالفضل رعیت محتشمی روز دوشنبه در این زمینه افزود: روزانه بیش از ۳۵ هزار تماس از سوی مراقبان سلامت و بهورزان برای غربالگری افراد، خانواده، پیگیری موارد مشکوک و پیگیری روند درمان بیماران و سلامت اطرافیان صورت گرفته است.
وی بیان کرد: همچنین ۱۱ هزار و ۶۹۰ مورد تماس تلفنی برای پیگیری وضعیت بیماران مبتلا به ویروس کرونا و نزدیکان آنها صورت گرفته است.
مدیر مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اضافه کرد: تا کنون بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ نفر به مرکزهای ۱۶ ساعته مراجعه کردند که از این تعداد ۵۹ درصد نیازمند مراقبت در خانه، ۱۶ درصد ارجاع به بیمارستان، ۲۵ درصد سالم و نزدیک به ۲ درصد نیز تحت درمان دارویی قرار گرفتند.
وی با اشاره به غربالگری ۹۲ درصد از زنان باردار نیز گفت: ۹۱ مورد از این زنان دارای علامت بودند و ۴۲ نفر به پزشک و چهار نفر به بیمارستان ارجاع شدند که همه موارد بهبودی کامل داشتند.
رعیت محتشمی تشریح کرد: این دانشگاه با تلاش مراقبان سلامت و بهورزان، در شاخصهای پیگیری فوری و فعال موارد مشکوک، موفق به کسب رتبه نخست در کلان منطقه هفت کشور شده است.
بنابر اعلام معاونت پرورشی و تربیت بدنی مدیریت آموزش و پرورش کاشان، در راستای خدمات غیرحضوری مرکز مشاوره، طرح ویژهای نیز با عنوان مشاوره و راهنمایی تلفنی را در راستای همدلی و همراهی با دانشآموزان و اولیای محترم برای گذر از این ایام حساس ارایه میشود و تا زمانی که امکان مشاوره حضوری فراهم نباشد، این طرح رایگان برقرار خواهد بود.
بیماری ویروسی کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) که نخستینبار در ووهان چین شناسایی شد، به بیش از ۲۰۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
براساس آمار مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۵۵ هزار و ۷۴۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند.
شهرستانهای کاشان و آرانوبیدگل زیر پوشش بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارند.
نظر شما