اعضای شورای شهر یزد کمک به اصناف آسیب دیده را خواستار شدند

یزد- ایرنا - نشست اعضای شورای شهر یزد با مدیرعامل خانه فرهنگ شهید صدوقی در راستای کمک به کسب و کارهای آسیب دیده و اصناف در مواجهه با بیماری کرونا برگزار شد و حاضران همکاری خیران در رفع مشکلات آنها را خواستار شدند.

در این نسبت ابتدا محسن ابوترابی از اعضای این شورا با قدردانی از تلاش‌های خانه فرهنگ صدوقی در جذب کمک‌های مردمی گفت: در مشکلات پیش آمده برای مردم، نیازمند تقویت جریان فرهنگی هستیم و باید تارنمایی ایجاد شود تا با حفظ کرامت افراد و با درج کدملی، ثبت‌نام و حمایت از قشرهای آسبب دیده انجام شود. 

همچنین ونوس عامری دیگر عضو شورای اسلامی شهر با تشکر از ایجاد موج مشارکت در مبارزه با کرونا گفت: خانه فرهنگ صدوقی راهی را نشان داد تا این مشارکت در سطح جامعه در بالاترین شکل ادامه یابد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شهرداری یزد، وی ادامه داد: در هیچ کشوری دولت به تنهایی قادر به حل بحران نیست و ما شاهد کمک های بسیار خوب خانه فرهنگ صدوقی در حل مشکلات جامعه سلامت استان هستیم.

این عضو شورای شهر یزد اطهار کرد: صندوق‌های مالی بسیار کارگشا هستند و شورای شهر و شهرداری در این راه آمادگی خود را برای همکاری اعلام می کند. 

همچنین سپنتا نیکنام بر رفع مشکلات به صورت گام به گام تاکید کرد و گفت: ارتباط بین خیرین و نیازمندان از نکاتی است که گروه های مردمی همچون خانه فرهنگ صدوقی به خوبی می توانند نقش ایفا کنند.

وی در ایجاد رونق گردشگری پیشنهاد داد گروه های فعال در این بخش با ارائه تخفیف های مناسب و زمان بندی های مشخص جهت رزرو، زمینه بهره‌گیری مردم از خدمات را فراهم کنند. 

در ادامه حمیدرضا قمی، موج کرونا را فرصتی تازه دانست و اظهار کرد: کرونا فرصتی ایجاد می کند تا زندگی را به شکل جدید تجربه کنیم و معیشت ۲۰۰ هزار نفر با اصناف گروه خورده که در این مدت دچار آسیب شده اند و دولت پروتکل مشخصی برای آغاز به کار اصناف تدوین نکرده است که ضروری است برای شروع به کار آنها برنامه‌ای مشخص اعلام شود. 

قمی ادامه داد: خوشبختانه اپلیکیشن های بسیار خوبی در این مدت ایجاد شده است و قطعا برای رونق کسب و کارها و نظام توزیع هم امری ضروری است. 

همچنین الهه جورابی از گستردگی کار و ارتباط خوب خانه فرهنگ صدوقی با جامعه صنعت قدردانی کرد و با توجه به حمایت های انجام شده از قشرهای آسیب دیده گفت: توزیع بسته‌های معیشتی کار مقطعی است و باید برای آینده این افراد برنامه ریزی شود تا پس از این بحران اشتغال پایدار داشته باشند.

وی ادامه داد: در شرایط درآمدی شهرداری و پروژه‌های نیمه تمام شهر امکان رفع همه مشکلات نیست و لازم است همه نهادها در حل مشکلات کمک کنند. 

در ادامه  محسن عباسی دیگر عضو شورای اسلامی شهر یزد  ، کمک های شهرداری را یادآور شد و با توجه به مشکلات کار گفت: پروژه‌های عمرانی از ۲۱ فروردین با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز خواهد شد چرا که بخشی از نیروهای کار، کارگران ساختمانی هستند که دچار مشکلات معیشتی شدند.  

وی افزود: مدیریت بحران در کشور باعث شد در مقایسه با دیگر کشورها شرایط بهتری را شاهد باشیم و امیدوارم با تامین منابع پایدار، کمک های معیشتی کوتاه مدت و راه اندازی اصناف در چارچوب پروتکل ها شاهد رفع مشکلات باشیم.  

در پایان مهدی کاشفی زاده بر استمرار کمک‌ها به بخش درمان تاکید کرد و با توجه به مشکلات ایجاد شده در برابر این بیماری، نشاط اجتماعی و انجام برنامه های فرهنگی پس از این بحران را خواستار شد.

به  گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در ووهان مرکز استان هوبی واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد.

شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.

از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان حدود ۶۰ درصد در شهر یزد زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha