«رضا عظیمی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عملیات آبخیزداری تاکنون در ۱۲ هزار و ۸۰۰ نقطه با ظرفیت حدود ۹۰ میلیون متر مکعب ذخیره روان آبهای سطحی در هر بار آب گیری در سطح حوزههای آبخیزداری استان مرکزی انجام شده که تاکنون یک سوم این ظرفیت آبگیری شدهاست.
وی ادامه داد: بیشترین بارندگیها و آبگیری سازههای آبخیزداری منابع طبیعی استان مرکزی در شهرستانهای شازند، خمین و بخشهایی از شهرستان ساوه بودهاست.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از انعقاد ۳۳ قرارداد اجرای طرحهای آبخیزداری در سطح ۴۰ هزار هکتار از حوزههای آبخیز استان خبرداد و گفت: عملیات اجرایی ۲۶ قرارداد اجرای این طرحها به پایان رسیده است.
عظیمی افزود: عملیات اجرایی بقیه طرحهای آبخیزداری استان مرکزی با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است و پیش بینی میشود بهره برداری از این طرحها تا سه ماه آینده آغاز شود.
وی خاطرنشان کرد: هفت میلیون متر مکعب با بهرهبرداری از این طرحها به حجم ظرفیت کنترل روانآبهای حوزههای آبخیز استان مرکزی افزوده شدهاست.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: اجرای طرحهای آبخیزداری در حوزههای آبخیز استان در راستای مقابله با فرسایش آبی و تغذیه سفرههای زیر زمینی از جمله برنامههای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در سال جاری است.
استان مرکزی با ۲۹ هزار و ۵۳۰ کیلومتر مربع وسعت، یک و ۸۲ صدم درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده که ۷۰ درصد آن را عرصه های منابع طبیعی تشکیل میدهند.
نظر شما