دکتر سهیلا خسروی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته ۷۸ هزارو ۵۵۱ نفر برای اهدای خون به پایگاهها و مراکز سازمان انتقال خون در سراسر استان مراجعه کردند که از این تعداد ۶۰ هزارو ۹۵۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی گفت: از این تعداد چهار هزارو ۱۴۳ نفر زن و ۵۶ هزارو ۸۰۸ نفر مرد بودند.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: همچنین ۴۲ هزارو ۳۴ واحد خون از استان های دیگر دریافت شده است.
وی بیان کرد: از اول فروردین امسال تاکنون نیز ۲ هزارو ۹۷۱ نفر برای اهدای خون به پایگاهها و مراکز سازمان انتقال خون در سراسر استان مراجعه کردند که ۲ هزارو ۴۰۵ نفر موفق به اهدای خون شدند.
خسروی ادامه داد: از این تعداد ۱۸۲ نفر زن و ۲ هزارو ۲۲۳ نفر مرد بودند.
وی گفت: تاکنون یکهزارو ۶۱۹ واحد خون از استان های دیگر دریافت شده اما با توجه به شیوع ویروس کرونا ممکن است برای دریافت از سایر استان ها با مشکل مواجه شویم که باید این نیاز را در خود سیستان و بلوچستان تامین کنیم.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: پایگاههای انتقال خون در استان از ایمنی بسیار بالایی برخوردار هستند و هم استانیهای عزیز نباید نگران آلوده شدن به ویروس کرونا در این مراکز باشند.
وی دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کمخونی را از شرایط لازم برای اهداکنندگان خون عنوان کرد.
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان در سیستان و بلوچستان با توجه به ثبت نشدن برخی ازدواجها به صورت رسمی و در نتیجه عدم دریافت مشاوره و انجام نشدن آزمایشهای قبل از ازدواج و همچنین وجود نگرشهای منفی در زمینه سقط جنین همچنان روند رو به رشد تعداد مبتلایان به بیماری تالاسمی ماژور ادامه دارد.
نظر شما