به گزارش روز دوشنبه مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در این نامه بااشاره به آمادگی حوزههای علمیه برای هم فکری و همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی با نهادهای مرتبط تحت نظر این سازمان، برای مواجهه با بیماری کرونا و سایر چالشهای معاصر، بر نگرانی رهبران مذهبی در ایران و قم در موضوع شیوع بیماری ویروس کرونا تاکید کرد.
در این نامه آمدهاست: رهبران مذهبی در ایران و قم نگرانی خود را در موضوع شیوع بیماری ویروس کرونا ابراز میدارند و برای حل سریعتر این چالش و سایر بحرانهای معاصر دعا میکنند؛ نهاد و مرجعیت دینی مطابق آموزههای اسلام و قرآن کریم و سنت پیامبر مکرم اسلام هرگز اسیر دوقطبیهای ساختگی میان علم و دین و درمان و دعا نبوده و نخواهد شد و عالمان دینی به تأسی از آن شخصیت بلند مرتبه، در کنار توجه به مبداء هستی و ضرورت اصلاح و تزکیه نفس، توجه به اصول سلامتی و رعایت توصیههای بهداشت فردی و اجتماعی را وظیفه میدانند.
نامه حاکیست: بدون شک مقابله با این چالش و سایر بحرانهای معاصر مانند بی عدالتی، تبعیض، تحریمهای غیرانسانی، مشکلات زیست محیطی، جنگ، تروریسم، تولید و نگهداری WMD ها نیازمند همفکری و همکاری بینالمللی به خصوص اتحاد نخبگان و مجامع علمی دنیای اسلام است؛ وضعیت پیش آمده بهترین فرصت است تا کشورهای اسلامی با بهرهگیری از تعالیم شفا بخش قرآنی و اسلامی اتحاد خود را به منصه ظهور برسانند و با تمسک به اصل همبستگی، تعاون اجتماعی و همکاری همگانی برآمده از قرآن، فقه و اخلاق اسلامی و ارزشهای انسانی که در روایات اسلامی نهفته است، پیامدهای این بیماری را به حداقل ممکن برسانند.
نامه ادامه یافتهاست: حوزههای علمیه دین حیات بخش اسلام را موجب سعادت دنیا و آخرت انسانها میداند و خواستار تجدیدنظر در رویکرد معاصر به محیط زیست؛ و مقابله با سیاستهای غیر مسئولانه برخی کشورها به ویژه کشورهای صنعتی و ضرورت پیگیری لغو تحریم و اشغال دنیای اسلام و دست برداشتن قدرتهای استکباری از ترور و حمایت از تروریزم است و به عنوان نهادی دینی و علمی، ضمن دعوت همه به پایبندی به آموزههای مشترک انسانی، عقلانی و اسلامی، آمادگی خود را برای هم فکریها و همکاریهای علمی، پژوهشی و فرهنگی برای مواجهه با این بیماری و سایر چالشهای معاصر، با نهادهای مرتبط تحت اشراف حضرتعالی اعلام میدارد.
آیسسکو یک سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی است که در مه ۱۹۷۹ تأسیس شد. مقر آن در در رباط در مراکش قرار دارد. ۵۷ کشور اسلامی از جمله ایران عضو این سازمان هستند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۶۰۵۰۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۳۶ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷۳۹ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و جان باختگان ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۲۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶۰۵۰۰ نفر رسید.
نظر شما