کرونا تاکنون ۲۶۰ میلیارد تومان به صنعت گردشگری اصفهان خسارت زد

اصفهان - ایرنا - معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان گفت:  شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته تا اکنون ۲۶۰ میلیارد تومان به حوزه گردشگری این استان خسارت وارد کرده است.  

سیدعلی صالح درخشان روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان‌اینکه هنوز برآورد نهایی از میزان خسارت‌ها انجام نشده است، افزوذد: ضریب اشغال اقامتگاه‌های گردشگری استان در ۲ ماه اخیر، فوق‌العاده پایین بود و بطور تقریبی به صفر نزدیک شد و این آمار بطور قطع در نوروز و فروردین در حد صفر بود.

وی  ۹۸ سال خوبی برای صنعت گردشگری اصفهان ندانست و  یادآور شد: سیل نوروز ۹۸،  افزایش قیمت بنزین و سقوط هواپیمای اوکراینی به گردشگری اصفهان خسارت زد اما شیوع ویروس کرونا آسیب جدی‌تری به این صنعت استان وارد کرد.

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهاناضافه گرد: خسارت‌های وارده به این بخش برآورد شده و در این زمینه مکاتبه‌هایی با استاندار اصفهان، معاون وزیر و وزیر میراث فرهنگی صورت گرفته و مواردی را که موجب رونق گردشگری در دوره پسا کرونا می‌شود را گزارش کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از معافیت‌ها در عوارض شهرداری‌ها، حق بیمه سهم کارفرما و مالیات از جمله موارد پیشنهادی برای تحقق رونق گردشگری بعد از مهار کروناست.

درخشان گفت: امهال تسهیلات و ارائه تسهیلات کم‌بهره با دستِ‌کم یک سال تنفس از دیگر پیشنهادهای ما به مسوولان برای رونق و ایستادن دوباره این صنعت روی پای خود است.

به گفته وی بعد از فروردین، ماه مبارک رمضان فصل گردش و سفر محسوب نمی‌شود.

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان تصریح کرد: پیش‌بینی و در نظر گرفتن یک دوره تعطیلی، البته بعد از یک رونق نسبی در بازار، پیشنهاد دیگر ما برای رونق صنعت گردشگری است و اعتقاد داریم که پس از تعیین تکلیف دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش و برگزاری آزمون‌های پایان سال تحصیلی، مجلس و دولت باید یک دوره تعطیلی را تصویب کنند.

به گفته درخشان این دوره تعطیلی بعد از مدتی که کسب و کارها در کشور رونق گرفت، برای جبران خسارت‌های صنعت گردشگری بسیار تاثیرگذار است و علاوه بر این به سلامت و نشاط اجتماعی جامعه هم کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی پنجشنبه‌ها هم پیشنهاد دیگری بود که ارائه شد که امیدواریم به نتیجه برسد، اظهارداشت: تعطیلی روزهای پنجشنبه تاثیر بسیاری در گردشگری داخلی دارد و با توجه به اینکه گردشگری خارجی برای راه‌اندازی نیاز به زمان طولانی دارد، برای تحقق شعار سال باید به سمت توسعه و رونق گردشگری داخلی برویم.

وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت همه دستگاه‌ها، دولت و حاکمیت از تاسیسات گردشگری و فعالان این عرصه، در سال "جهش تولید" شاهد رونق مجدد گردشگری در این استان خواهیم باشیم.

استان اصفهان دارای ۹۰ هتل و ۶۵ مهمانپذیر با ظرفیت حدود ۲۰ هزار تخت است که از این تعداد ۵۷ هتل و ۳۰ مهمانپذیر در کلانشهر اصفهان قرار دارد.
ظرفیت مکان‌های اقامتی در استان اصفهان به گفته مسوولان برای هر شب به ۴۲۰ هزار نفر رسیده است.

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری کشور دارای ۱۰۷ شهر و یک‌هزار و ۹۳۴ روستاست و بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها افزون بر یک‌هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شده‌اند.

همچنین در کنار بیش از ۶۰۰ باب خانه تاریخی، این استان دارای ۹۰ موزه تاریخی، مردم شناسی، فرهنگی و طبیعت دولتی و خصوصی است.

این استان با ۴۴۴ واحد بومگردی، رتبه نخست کشوری را در این زمینه دارد که تعداد زیادی از این واحدها در شرق اصفهان و مناطق با جاذبه‌های طبیعی کویری فعال است.

وزارت بهداشت هجدهم فروردین اعلام کرد که تاکنون ۶۰ هزار نفر در کشور بطورر قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به سه هزار و ۷۳۹ نفر رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha