به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی بانک رفاه کارگران مازندران ، این کمک ها در ۲ مرحله انجام شد که کمک مرحله نخست ۱۵ میلیارد ریال بود که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت و کمک مرحله دوم هم که شامل هدایای نقدی کارکنان و برخی از مشتریان حقیقی و حقوقی بانک بوده به ارزش ۶۲۴ میلیون . ۵۴۰ هزار ریال به دانشگاه علوم پزشکی بابل برای خرید دستگاه اکسیژن و سایر اقلام مورد نیاز بیماران اهداء شد.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکنون ۶ تن از کادر درمانیش را در صف مقدم مقابله با کرونا از دست داد . دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد تاکنون دستکم هفت تن از کادر درمانیش را به خاطر ابتلا به کرونا از دست داده است.
بیماری کرونا در مازندران نخستین بار با شناسایی ۲ فرد مبتلا که سفری به قم داشتند از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل رسانه ای شد. روند شیوع این بیماری در اواخر اسفند ماه سال گذشته به نقطه پیک رسید و از سوم فروردین هم کاهشی شد که همچنان ادامه دارد.
طبق آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران در ۲۴ منتهی به روز سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۲۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان وابسته به این دانشگاه در استان بستری شدند و در همین مدت نیز ۱۴۱ بیمار پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.
هم اکنون ۷۱۶ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در حوزه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران بستری هستند.
نظر شما