در حالیکه به سبب جلوگیری از شیوع کرونا برنامه های تجمیعی در اماکن مذهبی و خیابان های استان ممنوع شده بود، مردم گلستان امشب چهارشنبه انتظار فرج و رفع مشکلات را از یگانه نجات دهنده وعده داده شده پیامبران و همه امت های گذشته تقاضا کردند.
اگر چه مساجد و تکایا و بقاع متبرکه استان به دلیل شیوع کرونا بسته است اما در شب میلاد حضرت ولیعصر (عج) نوای دعای فرج از بلندگوی همه اماکن مذهبی گلستان پخش شد.
در سطح شهرها هم مردم پرچم های منقش به القاب دوازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت را در سردر منازل و مغازه ها برافراشتند تا ارادت خود را به دوازدهمین امام شیعیان ثابت کنند.
تلویزیون های بزرگ شهری گرگان هم تصاویری از مسجد جمکران، بارگاه امام رضا(َع) و دیگر اماکن مذهبی کشور را برای عابرین خیابان های این شهر پخش کرده و تعدادی از کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی پربازدید گلستان هم به پخش برخط (آنلاین) مدیحه سرایی و مولودی خوانی پرداختند.
تعدادی از جوانان گرگانی هم با تشکیل گروه های سرود سیار و باهدف ایجاد شادی و نشاط و یادآوری نام مبارک امام موعود (عج)، سرودهای نیمه شعبان را محلات و کوچه های گرگان اجرا کردند.
موسسات خیریه و گروههای جهادی گرگان در این شب پخش بسته های غذایی و سبدکالا بین خانواده های بی بضاعت را در دستور کار قرار داده و پک های بهداشتی و غذای عیدانه را در محلات کم برخوردار و حاشیه این شهر توزیع کردند.
نظیر این مجالس در همه شهرها و روستاهای گلستان شب گذشته برگزار و امروز همزمان با نیمه شعبان ادامه یافت.
نیمه شعبان سالروز تولد حضرت مهدی(عج)، امام دوازدهم شیعیان است که در غیبت از انظار مردم به سر میبرند.
در برخی روایات، شب نیمه شعبان پس از شب قدر برترین شبها دانسته شده و گروهی از شیعیان در این شب به شب زندهداری و اعمال مذهبی مشغول میشوند و برخی از اهل سنت و طریقتهای تصوف نیز به فضیلت این شب معتقدند.
روز نیمه شعبان در تقویم رسمی ایران تعطیل رسمی و روز جهانی مستضعفان و روز سربازان گمنام امام زمان (عج) نام گرفته است.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران افزون بر یک میلیون و ۸۶۸ هزار نفر جمعیت دارد که متشکل از اقوام و مذاهب مختلف است.
نظر شما