الفاضل در گفت وگو با روزنامه کویتی ( الرای) افزود :هدف از کاهش تولید نفت، ایجاد تعادل در بازار و جلوگیری از کاهش بیشتر قیمت نفت در مرحله پیش روی است.
درجلسه اوپک که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور اعضا و شرکای آن برگزار می شود، قرار است سقوط شدید قیمت نفت در جهان به ویژه بعداز شیوع گسترده و همه گیری جهانی ویروس کرونا ( کووید ۱۹) بررسی شود.
وی با بیان اینکه « کویت نقش اساسی در ایجاد اجماع بین تولید کنندگان اصلی دارد»، اضافه کرد: در رایزنی ها و مذاکرات با همه وزرای کشورها احساس مسئولیت متقابل بین همه طرف ها و ضرورت اقدام مشترک برای نجات بازار نفت در سریع ترین زمان ممکن را درک کردم.
وزیر نفت کویت با بیان اینکه «برخی از کشورهای تولید کننده مایل به شرکت در کاهش تولید مورد انتظار هستند»، تصریح کرد: مذاکرات و مقدمات برای مشارکت تعداد بیشتری از کشورهای بزرگ و کشورهای اصلی تولیدکننده نفت مانند آمریکا ، برزیل ، کانادا ، آرژانتین ، کلمبیا و نروژ در کاهش تولید نفت صورت گرفته و همچنین بحث های بسیار مهمی در باره نحوه توزیع سهمیه و کاهش بین کشورها ادامه دارد.
الفاضل با تاکید به اینکه امیدوارم قیمت هر بشکه نفت به ۱۲ دلار نرسد»، خاطرنشان کرد: گرایش اکثر کشورها لزوم مداخله فوری برای کاهش تولید برای نجات بازار جهانی نفت ناشی از وخیم شدن اوضاع با گسترش ویروس کووید ۱۹ است.
وی گفت: در ابتدای امسال و با شیوع ویروس کرونا ، کمیته فنی اوپک جلسات طولانی برگزار کردند و برخی جلسات تا سه روز برای بررسی تاثیرات احتمالی شیوع کووید ۱۹ بربازار نفت از جمله تقاضای خرید آن ادامه یافت و این کمیته کاهش تولید نفت در سه ماهه دوم سالجاری میلادی را برای نجات بازار نفت پیشنهاد کرد.
نظر شما