مهران حیاتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با این میزان اعتبار جذب شده، ۶۶ دستگاه ماشین آلات کشاورزی خریداری شد و در اختیار کشاورزان قرار گرفت که از این تعداد، ۳۰ دستگاه تراکتور و مابقی سایر ماشین آلات کشاورزی بوده است.
وی گفت: در سال ۹۷، اعتبار مصوب هم در بخش مکانیزاسیون کشاورزی این شهرستان ۴۲ میلیارد ریال بود که ۶۳ میلیارد ریال اعتبار جذب شد.
حیاتی افزود: در سال ۹۷، بیش از ۲۰ درصد سهمیه ابلاغی جذب اعتبار صورت گرفته که تعداد دستگاه های خریداری شده از محل خط اعتباری مکانیزاسیون ۱۵۶ دستگاه ماشین آلات کشاورزی بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: از مجموع کل دستگاه های خریداری شده، ۷۲ دستگاه تراکتور و مابقی سایر ماشین آلات کشاورزی بوده است.
به گفته حیاتی شرایط تسهیلات پرداخت شده ۲۰ درصد آورده متقاضی و ۱۵ درصد کارمزد است که بازپرداخت ادوات کشاورزی بالای یک میلیارد ریال هفت ساله و کمتر از این مبلغ ۵ ساله و سه ساله است.
اینک ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در شهرستان شیروان به ۱.۶ اسب بخار در هکتار رسیده است.
کل سطح زیر کشت شهرستان شیروان ۵۵ هزار هکتار است که برای کشت این سطح از ۲ هزار و ۴۸۵ دستگاه تراکتور استفاده می شود، یعنی به ازای هر ۲۲ هکتار یک تراکتور وجود دارد.
در شهرستان شیروان هم اکنون ۱۰ دستگاه کمباین، ۲ هزار و ۳۲۱ دستگاه تراکتور و ۱۲ هزار دیگر ادوات کشاوزی وجود دارد.
این شهرستان واقع در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد افزون بر ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد.
نظر شما