بهرام سرمست در حاشیه بازدید از بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) درگفت وگویی ضمن تقدیر از تلاشهای کادر درمان به عنوان مدافعان سلامت قم اظهار داشت: از همان ابتدای شیوع کرونا در استان با تکمیل تمام ظرفیتهای تختهای بیمارستانی ، پیگیری تکمیل و راه اندازی ۲ بیمارستان مادر و امیرالمومنین (ع) قم دردستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تمام پرسنل بیمارستان امیرالمومنین(ع) از امروز کار خود را آغاز کردند، افزود: با موافقت دولت اعتبارات لازم برای تکمیل این بیمارستان در اختیار استان قرار گرفت تا در کنار سایر ظرفیتها در مدار درمان قرار گیرد.
استاندارقم، ادامه داد: تلاش مجموعه استان براین بود که این بیمارستان نیمه فروردین ماه به بهره برداری برسد، اما به دلیل تعطیلیهای رخ داده بهره برداری ازآن به تأخیر افتاده اما تا پیش از آغاز ماه مبارک رمضان بهره برداری میرسد.
به گزارش ایرنا، کلنگ احداث بیمارستان خیرساز امیرالمومنین(ع) سال ۹۴ بر زمین زده شد و این مجموعه درمانی با ۲۲۰ تخت، در ۹ طبقه احداث شده است.
مرکز درمانی امیرالمومنین(ع) درمحوطه مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی با ۲۱ هزار مترمربع زیربنا احداث شدهاست، این بیمارستان دارای پد بالگرد بر روی بام برای انتقال مصدومان، بخش زنان، اعصاب و روان، جراحی، اطفال، ارتوپد، گوش و حلق و بینی، چشم و واحدهای پاراکلینیکی ازجمله تصویربرداری، سیتیاسکن، آزمایشگاه و داروخانه میباشد.
پیش از شیوع کرونا این بیمارستان بیش از ۹۷ درصد پیشرفت فیزکی داشت که با توجه به آغاز با شیوع ویروس کووید۱۹ و تکمیل ظرفیت تمام بیمارستان های قم، بهره برداری از این مرکز درمانی برای ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا در دستور کار قرار گرفت و در این راستا ۶۰۰ میلیارد ریال توسط دولت به دانشگاه علوم پرشکی قم برای تکمیل این بیمارستان تخصیص یافت.
نظر شما