۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۹
کد خبر: 83745812
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

طرح فاصله گذاری هوشمند اصناف در یزد آغاز شد

۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۹
کد خبر: 83745812
طرح فاصله گذاری هوشمند اصناف در یزد آغاز شد

یزد- ایرنا - عضو ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در یزد گفت: طرح ملی فاصله گذاری هوشمند اصناف از امروز ( شنبه ) در این استان آغاز شد و با همکاری مردم و مسوولان تا اطلاع ثانونی ادامه دارد.

طرح فاصله‌گذاری هوشمند ادامه طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است که از اسفند ماه گذشته همزمان با شیوع بیماری کرونا در ایران اجرا شد و در این مرحله، صرفا مشاغل بی خطر همراه با التزام به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از امروز در استان‌های کشور و از ۳۰ فروردین ماه جاری در تهران مجوز فعالیت پیدا می‌کنند.

فخرالسادات خامسی هامانه روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با اجرای  این طرح، فعالیت برخی اصناف با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بلامانع است و کسبه پرخطر تا اطلاع ثانوی نمی توانند فعالیت داشته باشند.

وی ادامه داد: اصناف پرخطر شامل آرایشگاه‌های زنانه، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها، گرمابه‌ها و مراکز سونا و ماساژ، بازار روز و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم نت‌ها، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالارهای پذیرایی و سالن‌های مراسم، قهوه خانه‌ها و چایخانه‌ها هستند که  همچنان بسته هستند.

خامسی افزود: فعالیت پاساژها و مجتمع‌های تجاری، آرایشگاه‌های مردانه به عهده فرمانداران گذاشته شده که قرار است در شهرستان یزد بازگشایی شود. 

این مسوول اظهار کرد: برای فعالیت تمامی  واحدهای صنفی به جزء  لبنیاتی‌ها و نانوایی‌ها محدودیت زمانی مشخص شد.

به گفته مدیر کل دفتر امور اجتماعی وفرهنگی استانداری یزد، مدارس، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها، مهدکودک‌ها، مراکز فرهنگی، سینما، مراکز ورزشی سرپوشیده، سالن‌های ورزشی و اماکن مقدسه نظیر زیارتگاه‌ها، مساجد و حسینیه‌ها، پارک‌ها، فضای سبز و مراکز تفریحی نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

خامسی اظهار کرد: محدودیت تردد در خروجی‌ها حذف می شود، اما کنترل مبادی ورودی شهرها و روستاها همچنان ادامه دارد.

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت حدود 50 هزار واحد صنفی دارد.

 ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) ۹۸ در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد و  شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.

همچنین به گزارش روز چهارشنبه تارنمای خبری نشریه دیلی نیوز، «ریچارد برنان» مدیر منطقه‌ای عملیات اضطراری  سازمان جهانی بهداشت گفت که روند ابتلا به کرونا در جمهوری اسلامی ایران به سطح ثابت رسید.

به گزارش ایرنا وی افزود: به واسطه افزایش موثر بسیاری از اقدامات کنترل کننده، ما شاهد ثابت ماندن تعداد موارد ابتلا به کرونا در ایران هستیم و در حقیقت، برخی اشارات از کاهش تعداد مبتلایان جدید در روزهای اخیر خبر می‌دهد.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت روزجمعه  اعلام کرد: تاکنون ۶۸ هزار و ۱۹۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۱۲۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان به چهار هزار و ۲۳۲ نفر رسید.

کیانوش جهانپور بیان کرد: از دیروز تا امروز( ۲۲ فروردین) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۹۷۲  بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شدند.

وی ادامه داد:  روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته که تاکنون ۳۵ هزار و ۴۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدند و سه هزار و ۹۶۹ تن از بیماران در وضعیت شدید بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: روند صعودی بهبود یافتگان همچنان با شیب قابل قبولی ادامه دارد و  روند فوت ناشی از کرونا کاهش نسبی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha