علیرضا سعدی پور روز شنبه در جمع خبرنگاران مازندران اظهار داشت: شبکه آموزش دانش آموزی موسوم به شاد یک پیام رسان داخلی بوده و از تمامی امکانات آموزشی به منظور برگزاری کلاس های مجازی برخوردار است .
وی با اشاره به اینکه این پیام رسان برای تمامی موبایل ها و تبلت های اندرویدی قابل اجرا است، ادامه داد: در این نرم افزار نام دانش آموزان ، کلاس آنها و همچنین معلم های مربوطه به صورت کاملا پیش فرض بارگزاری شده است و نیازی به ثبت نام نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به ویژگی های دیگر پیام رسان شاد اشاره کرد و گفت: امنیت بالا ، دسترسی آسان ، سرعت بالا ، چیدمان آموزشی و کاربری آسان از ویژگی های این پیام رسان است.
سعدی پور با اشاره به اینکه در پیام رسان های قبلی عدم تعریف چهارچوب آموزشی در برنامه مشکلات فراوانی برای معلمان و دانش آموزان ایجاد می شد، گفت: در پیام رسان شاد این مشکلات برطرف شده و کاملا امکانات کلاس درس در آن جانمایی شده است.
به گفته او ، معلمان و دانش آموزان به صورت کاملا سازمانی در پیام رسان شاد در گروههای خود قرار داده شده اند و نیازی به ساخت گروه و مدیریت آن نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: مدیران مدرسه به صورت پیش فرض در تمامی گروه ها عضو بوده و فعالیت معلمان و دانش اموزان را پایش می کنند.
وی همچنین به برخی ایرادات این پیام رسان اشاره کرد و گفت: ایرادات در حال احصا و جمع آوری است تا با ارائه آن به وزارت خانه حل شوند.
دانش آموزان کم برخوردار نگران نباشند
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به دانش اموزانی که از امکانات موبایلی یا تبلت برخوردار نبوده و یا با محدودیت برخوردار هستند اشاره کرد و گفت: این تعداد در استان مازندران محدود بوده اما در حال جمع آوری مشکلات و مشخصات دانش آموزان هستیم.
سعدی پور تاکید کرد: عدم برخورداری از امکانات دیجیتال به معنای محرومیت نبوده و آموزش و پرورش برای خود تکلیف می داند به هر شکلی این دانش آموزان را از تحصیل برخوردار کند.
وی اظهار داشت: نیازی به نگرانی دانش آموزان مبنی بر عقب ماندگی تحصیلی نیست زیرا تمامی مشکلات و کمبودهای آموزش مجازی پیش بینی شده و هیچ دانش آموزی از تحصیل جا نخواهد ماند.
آموزش و پرورش مازندران دارای ۵۳۰هزار دانش آموز است که به دلیل شیوع ویروس کرونا اکنون در آستانه دومین ماه تعطیلی خود به سر می برند و به همین خاطر در فضای مجازی آموزش می بینند.
نظر شما