۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۲۵
کد خبر: 83746371
T T
۰ نفر
روزانه ۱۱۰ تن زباله بیمارستانی در پایتخت جمع آوری می شود

تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با بیان اینکه در روزهای اخیر روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن انواع زباله جمع آوری می کنیم اعلام کرد: روزانه ۱۱۰ تن زباله بیمارستانی از سطح شهر تهران جمع آوری می شود.

صدرالدین علیپور روز شنبه در نشست خبری مجازی با بیان اینکه حجم جمع آوری زباله نیز در تهران افزایش داشته گفت: پیش از این روزانه ۵ هزار و ۴۰۰ تن زباله در انواع مختلف جمع آوری می کردیم که به ۷ هزار و ۵۰۰ تن افزایش یافته است.

وی افزود: همه این پسماندها را دفن می کنیم و هیچ تفکیکی نداریم و همین امر باعث افزایش کار ما شده است.

علیپور با بیان اینکه گزارشی از رهاسازی پسماندهای بیمارستانی نداشتیم گفت: مسئول و ناظر این موضوع وزارت بهداشت و محیط زیست استان تهران است اما نه ما و نه این عزیزان تا امروز گزارشی در این خصوص نداشته اند.

وی تصریح کرد: تفکیک زباله از مبدا همچنان ممنوع است.

علیپور در خصوص دستگاه زباله سوزی که قرار است از کشور چین برای زباله‌های بیمارستانی تهیه شود نیز گفت: مذاکراتی از طریق سفیر چین در این خصوص انجام شده تا دستگاهی با روش مایکرویو که پسماندهای پزشکی را بی خطرسازی می‌کند تهیه شود.

وی افزود: در حال حاضر در تهران بیمارستان‌ها بی خطرسازی زباله‌های خود را انجام می‌دهند اما با توجه به حساسیتی که در این حوزه وجود دارد احساس کردیم این دستگاه می‌تواند زباله‌های بیمارستانی را به طور کامل بی خطر کند.

به گفته علیپور، این دستگاه می تواند روزانه بی خطرسازی ۱۰ تن زباله بیمارستانی را انجام دهد و قرار است این دستگاه با تمامی تجهیزات جانبی در اختیار شهرداری تهران قرار گیرد تا بی خطرسازی پسماندهای بیمارستانی از این طریق انجام شود.

۱۳۴ نفر از کارمندان شهرداری تهران به کرونا مبتلا شدند

رضا کرمی محمدی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست گفت: تاکنون نتایج تست ۱۳۴ نفر از کارکنان شهرداری در مناطق مختلف تهران مثبت بوده است.

وی بیان کرد: سازمان مدیریت بحران برای مقابله با ویروس کرونا ۵ کارگروه در سطح مدیریت شهری تهران راه اندازی کرد.

محمدی افزود: بهداشت محیط شهری اولین کاری بود که می توانسیتم انجام دهیم که شروع به ضدعفونی محل های پرتردد شهری کردیم تا مردم از ویروس دور بمانند.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران ادامه داد: در حوزه دفع پسماند اقدام خوبی آغاز شد و در کنار آن به موضوع دفن اموات هم به درستی پرداخته شد.

به گفته وی، برای جلوگیری از ازدحامات نمایشگاه های بهاره و مراکز ورزشی را تعطیل کردیم.

محمدی ساماندهی سامان سراها برای نگهداری معتادان متجاهر؛ تامین کالاهای ضروری مردم در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های شهروند همچنین افزایش یگان حفاظت شهرداری تهران را در روز طبیعت از دیگر اقدامات لازم اعلام کرد.

به گفته وی، ضدعفونی معابر طبق برنامه ادامه دارد و همچنین ۸ سوله مدیریت بحران شهر تهران برای اسکان اضطراری و مداوای بیماران کرونایی مهیا شده است.

اتمام غربالگری پرسنل شهرداری تهران تا اوایل هفته آینده

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران نیز در این نشست از اتمام غربالگری پرسنل شهرداری تا اوایل هفته آینده خبر داد.

حمید چوبینه توضیح داد: از ابتدای شیوع کرونا تلاش شد تا امکاناتی را که داشتیم در ذیل فرماندهی مدیریت بحران شهرداری تهران برای خدمت رسانی به مردم در اختیار وزارت بهداشت قرار دهیم.

وی افزود: بیماران کرونایی به دلیل نزدیکی درمانگاه منطقه ۱ شهرداری تهران به بیمارستان مسیح دانشوری پر شد و تلاش کردیم خدمت رسانی مناسبی داشته باشیم؛ همچنین در درمانگاه‌های منطقه ۵، ۳ و ۸ به صورت شبانه روزی ارائه خدمت به مردم داریم و ۱۴ مرکز دیگر نیز از صبح تا غروب در خدمت بیماران معمولی و بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا هستیم.

چوبینه ادامه داد: چهار مرکز درمانی دیگر را مجهز کردیم تا در صورت لزوم به سیکل ارائه خدمات بپیوندند، یک مرکز مجهز به تخت‌های ICU در منطقه ۲۲ نیز اعلام شد که با فراهم شدن تجهیزات می‌تواند به موضوع مبارزه با کرونا سرویس دهی کند، البته این امکانات تا کنون نیاز نشده، از سوی دیگر برای کارکنان و همکاران بازنشسته شهرداری تهران سیستم اورژانس و درمان در منزل را فعال کردیم تا نیاز به مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکنند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع غربالگری پرسنل شهرداری اشاره کرد و افزود: غربالگری برای پرسنل در دو دسته آغاز شد که نخست پنج گروه در خط مقدم خدمت رسانی به مردم شامل سازمان بهشت زهرا، آتش نشانی، میادین میوه و تره بار، مدیریت پسماند و فروشگاه‌های شهروند بودند که پرسنل آنها غربالگری شدند و در میان آنها افرادی که نیازمند به فرآیند درمان بودند به آنها سرویس دهی شد. علت در اولویت قرار گرفتن این شرکت‌ها و سازمان‌ها مواجهه مستقیم پرسنل آنها با مردم بود که می‌توانست به تشدید شیوع بیماری کمک کند. در دسته دوم نیز سایر پرسنل شهرداری غربالگری خواهند شد.

وی در خصوص آمار مبتلایان کارکنان شهرداری گفت: در حال حاضر آمار دقیقی از ابتلای همکاران به این بیماری در شهرداری نداریم. تنها یکی از همکاران ما در درمانگاه شهرداری تهران بود که در راه خدمت به مردم جان خود را از دست داد. اعلام آمار دقیق باید توسط کرمی، مدیریت بحران شهرداری تهران انجام شود.

چوبینه در خصوص غربالگری پرسنل تاکید کرد: طرح به صورت منطقه‌ای با استقرار در ستادها و مناطق انجام خواهد شد. احتمالا تا آخر این هفته یا اوایل هفته آینده تمام شرکت‌ها و سازمان‌ها تحت پوشش طرح غربالگری قرار خواهند گرفت.



 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha