به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری ساینسدیلی، در تحقیقات دانشگاه میشیگان واقع در آمریکا اطلاعات مربوط به الگوی خواب داوطلبانی که عمدا به نوعی ویروس آنفلوآنزا آلوده شده بودند، با استفاده از یک دستبند طبی و یک الگوریتم یادگیری ماشین، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در نتیجه این بررسی مشخص شد تمام داوطلبانی که به آنفلوآنزا مبتلا شدند، ۲۴ ساعت قبل از این که شروع به انتقال ویروس کنند، دچار اختلال در خواب شدهاند.
با وجود این که تمرکز این تحقیقات بر آنفلوآنزا بوده است، محققان معتقدند میتوان از تکنیک مشابهی برای تشخیص ابتلا به سایر انواع ویروسها و حتی احتمالا برای تشخیص ویروس Covid-۱۹ نیز بهره گرفت.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.
این تحقیقات در مرحله ارزیابی است و در صورت تایید، در نشریه IEEE Transactions on Biomedical Engineering منتشر خواهد شد.
تهران- ایرنا- محققان با تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده از دستبندهای طبی دریافتند با استفاده از الگوی اختلال خواب افراد میتوان ابتلای آنها به بیماریهای ویروسی مانند آنفلوآنزا را پیشبینی کرده و پیش از انتقال بیماری به سایرین، به آنها هشدار داد؛ این روش برای تشخیص کووید-۱۹ نیز موثر است.
اخبار مرتبط
-
ویروس کرونا در مبتلایان به بیماریهای قلبی پیامدهای شدیدی به همراه دارد
تهران- ایرنا- محققان دریافتند ویروس Covid-۱۹ در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی پیامدهای…
-
هیچ مدرکی دال بر دستورزی ویروس کرونا توسط انسان وجود ندارد
تهران- ایرنا- محققان موسسه تحقیقاتی اسکریپس واقع در آمریکا با همکاری یک گروه بینالمللی از…
-
گامی دیگر برای درمان کووید-۱۹
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه کرنل در آمریکا توانستند یک هدف بالقوه را برای داروهای ضد ویروس…
نظر شما