۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷
کد خبر: 83747618
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مدیریت قرنطینه؛ چالش تازه کرونایی اسپانیا

۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷
کد خبر: 83747618
مدیریت قرنطینه؛ چالش تازه کرونایی اسپانیا

تهران- ایرنا- در بحبوحه بحران کرونا در اسپانیا، تصمیمات دولت برای کاهش محدودیت‌ها و از سرگیری فعالیت برخی کسب‌وکارها، موجی از مخالفت‌ها را به همراه داشت.  

به گزارش روزنامه لاوانگواردیا، دولت خودمختار کاتالونیا از دولت مرکزی اسپانیا در مورد دلایل لغو زودهنگام و بی‌پروای وضعیت قرنطینه در کشور، توضیح خواست؛ کاتالونیا همچنین به «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا هشدار داد که در صورت شیوع دوباره احتمالی ویروس کرونا، مسئولیت بر عهده شخص او است.   

«مریتسل بودو» سخنگوی دولت منطقه ای کاتالونیا در پیامی هشدار داد که در صورت گسترش دوباره کووید-۱۹ در اسپانیا، مسئولیت بر دوش کسانی است که بدون توجه به نظر کارشناسان، تصمیم‌گیری کنند؛ بودو در ادامه تاکید کرد که همه متخصصان، محققان، رئیس بیمارستان‌ها، دانشکده‌های پرستاری و مراکز مراقبت‌های اولیه در کاتالونیا معتقدند که لغو قرنطینه و محدودیت‌های کنترل بیماری همه گیر در این ایالت، مادامی که نظارت دقیقی بر روند مهار ویروس صورت نگرفته و شرح وضعیت کاملی در اختیار نباشد، به صلاح نیست.     

«کیم تورا» رئیس دولت خودمختار کاتالونیا نیز با انتقاد از تصمیم دولت مبنی بر از سرگیری فعالیت برخی کسب‌وکارها از پدرو سانچز خواست تا در مورد مطالعات و گزارشهایی که موجب شده تا این تصمیم گرفته شود، به دولت منطقه‌ای و مردم توضیح دهد.

«پابلو ایگلسیاس» معاون نخست وزیر اسپانیا نیز تصمیم سانچز و «سالوادور ایا»  وزیر بهداشت، مبنی بر بازگرداندن شرایط به حالت عادی را مورد انتقاد قرارداد و دولت را متهم کرد که اصرار و فشار کارفرمایان بدون درنظرگرفتن اهمیت سلامت جامعه، علت اصلی تصمیم از سرگیری فعالیت مشاغل است.

هشدار سازمان بهداشت جهانی از تبعات لغو زودهنگام قرنطینه 

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به روند کند شدن ابتلا به ویروس کرونا در برخی کشورها، ازجمله اسپانیا هشدار داد که دولت‌ها در لغو محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با شیوع بیشتر کرونا محتاط باشند.

آدهانوم گفت که سازمان جهانی بهداشت از روند نزولی ابتلا به کرونا در برخی کشورها خرسند است اما باید توجه داشت که رفع محدودیت‌های اعمال شده ممکن است به احیای مرگبار همه‌گیری کووید-۱۹ منجر شود.

روزنامه نیویورک تایمز نیز در گزارشی نوشت: پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا که پیشتر اعلام کرده بود احتمال تمدید وضعیت هشدار و تداوم محدودیت‌ها بسیار زیاد است، اکنون در تناقض با گفته‌های قبلی خود، خبر از آغاز کار برخی اصناف می‌دهد، در حالی‌که این تصمیم‌گیری ممکن است تبعات سنگینی داشته باشد؛ کاهش ۲۰ درصدی آمار فوت‌شدگان در اثر ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا  در اواسط ماه مارس به سه درصد، توجیه دولت در اقدامات تازه است.

بنابر آخرین آمارهای رسمی از وزارت بهداشت اسپانیا، تاکنون در این کشور ۱۶۳ هزار و ۲۷ نفر به این ویروس مبتلا شده که ۱۶ هزار و ۶۰۶ نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند.

تاکنون حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۱۰۸ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha