علیرضا یوسف نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : ۲۹۷ واحد از واحدهای تولیدی مازندران جز کارخانه های متوسط و بزرگ به شمار می روند به این معنا که بیش از ۵۰ نفر نیروی کار در هر یک واحدها اشتغال دارند و به همین دلیل هم به دنبال شیوع کرونا ، این کارخانه ها برای جلوگیری از ابتلا کارگران به بیماری برای مدتی فعالیتشان را متوقف و یا کم کرده بودند که اکنون بیشتر آنها به فعالیت عادی باز گشته اند.
وی ادامه داد : برای فعالیت این کارخانه ها پروتکل های بهداشتی مانند ایجاد جداسازی ایستگاه ورودی به خط تولید ، تب سنجی مداوم کارگران ، ضدعفوی کردن مرتب کفش ها برای جلوگیری از انتقال ویروس به محیط تولید و مواردی دیگر تعریف شده است و هر یک از این واحدها با کنترل و نظارت واحد بهداشت سازمان صنعت ، نکات بهداشتی را رعایت می کنند و مشغول به فعالیت هستند .
یوسف نژاد یکی از مفاد پروتکل های بهداشتی تعریف شده را کنترل مرتب وضعیت سلامت کارگران ۶۰ سال به بالا به خاطر خطرناک بودن ابتلایشان به کرونا دانست و گفت : حتی در صورت بروز علائم بیماری و ابتلای اعضای خانواده کارگران ، آنها هم برای مدتی از خط تولید خارج می شوند تا بیماری آنها برطرف شود .
وی تاکید کرد : در برهه زمانی کنونی تمامی تلاش ها بر رفع مشکلات و بازگشت دوباره واحدها به تولید است و روزانه با رصد مشکلات کارخانه های مازندران تلاش داریم تا هر چه زودتر تمامی واحدها به چرخه کار برگردند تا شعار سال مبنی بر جهش تولید رقم بخورد .
معاون صنعت مازندران بررسی وضعیت مواد اولیه مورد نیاز ، فروش ، نیروی انسانی ، اقساط بانکی و بیمه بیکاری پرسنل را از جمله مواردی نام برد که در رصد و بررسی روزانه کارخانه های مهم و منتخب مازندران پیگیری می شود .
وی همچنین گفت : حدود ۱۴۰ کارخانه مازندران که در تامین اقلام ضروری سبد خانوار استان فعالیت می کنند بیشتر مورد رسیدگی و توجه سازمان قرار دارند تا با تداوم فعالیت آنها مردم با مشکلی در تامین مایحتاج خود مواجه نشوند .
مازندران ۲ هزار و ۷۰۰ کارخانه دارد که بیش از ۶۰ هزار نیروی کار در این واحدها مشغول به کار هستند .
نظر شما