محمود سیجانی روز سهشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این واحدها بیشتر در زمینه تولید صنایع غذایی،کفش و دمپایی،محصولات پلاستیکی، فلزی، شیمیایی، سلولوزی، صنایع معدنی، برق و الکترونیک فعال شد و به چرخه تولید بازگشت.
وی در ادامه با بیان اینکه صدورجواز تاسیس، رغبت به سرمایهگذاری جدید را نشان میدهد، افزود: در سال ۹۸، ۹۲۴ فقره جواز تاسیس ایجادی با بیش از ۵۸ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری و پیشبینی اشتغال برای ۱۶هزار ۳۴۷ تن و ۷۴ فقره جواز تاسیس توسعه ای(توسعه واحدهای موجود) با ۶هزار ۱۵۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۲هزار و ۲۰۹ تن در قم صادر شد.
وی ادامه داد: همچنین دراین مدت ۱۰۷ پروانه بهره برداری ایجادی که بیانگر سرمایهگذاری انجام شدهاست با ۲هزار و ۶۸۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۲هزار و ۴۱۵ تن و ۹۱ فقره پروانه بهره برداری توسعه ای برای واحدهای موجود با یکهزار و ۳۹۹ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۶۷۲ تن در استان صادر شد.
سیجانی گفت: در سال ۹۸، چهار هزار و ۵۳۱ فقره مجوز صنفی نیز در رستههای تولیدی و فنی و همچنین توزیعی و خدماتی با اشتغالزایی برای ۱۱هزار و ۳۲۸ تن صادر شد که نقش مهمی در رونق اقتصادی استان قم دارد.
وی بیان کرد: در مجموع ۳۵هزار و ۲۴۹ واحد صنفی مجوز دار در استان وجود دارد که ۲۱هزار و ۱۳ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۴ هزار و ۲۳۶ مورد آن تولیدی و فنی است.
وی ادامه داد: در سال گذشته همچنین بیش از ۸۹ هزار مورد بازرسی از روند فعالیت واحدهای تجاری استان صورت گرفت که در همین رابطه ۱۰ هزار و ۴۱۷ تخلف ثبت و برای این تخلفات هفت هزار و ۴۷۴ فقره پرونده به ارزش ۸۳۱ میلیارد و ۷۸۲ میلیون ریال تشکیل شد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان ۴۸ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۲۵ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۱۵۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
نظر شما