«علیاصغر حمیدیفر» روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: قیمت هر دستگاه کمباین تولیدی در این واحد صنعتی مادر تخصصی حدود سه میلیارد ریال برآورد شده است.
وی ادامه داد: ۲۱۶ دستگاه بیلر مدل ۳۴۹ و ۱۰۰ دستگاه بیلر مدل ۳۵۱ نیز پارسال در این واحد صنعتی تولید و روانه بازار شده است.
مدیرعامل کمباین سازی ایران(اراک) بیان کرد: فرآیند تولید در این واحد صنعتی از ابتدای سال جدید بهصورت شبانهروزی کلید خورده و ساخت بیش از ۵۰۰ دستگاه کمباین از سوی این واحد مادر تخصصی امسال در برنامه است.
حمیدی فربیان کرد: ماشینآلات کشاورزی تولیدی کمباینسازی ایران پارسال با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به کشاورزان عرضه شد و هر دستگاه کمباین زمینه اشتغال سه نفر و ساخت هربیلر یک فرصت شغلی ایجاد کرده است و انتظار میرود در سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نام گرفته، مسئولان نگاه ویژهای به این صنعت حساس و استراتژیک داشته باشند.
وی اظهار داشت: راهاندازی مرکز نوآوری در راستای تنوعبخشی به سبد محصولات شرکت، برنامهریزی برای تدوین نقشه فناوری محصولات، شناسایی و توسعه منابع، بهبود زنجیره تامین، تدوین و اجرای برنامه آموزشی در راستای افزایش مهارت و توانمندسازی از مهمترین برنامههای کمباین سازی ایران در راستای افزایش تولید و صادرات است که در سال جاری باقدرت دنبال میشود.
شرکت کمباین سازی ایران سال ۱۳۴۸ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران بهنام شرکت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سال های ۱۳۴۹ و ۱۳۶۱ به ترتیب با عناوین «ایران جاندیر» و «کمباین سازی ایران» تغییر نام داشته است.
در سال ۱۳۸۴ بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی ۵۳ درصد از سهام این شرکت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال ۱۳۹۲ نیز آن آستان با پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال سهام خود را به ۷۵ درصد افزایش داد.
اراک - ایرنا - مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران (اراک) گفت: ۴۷۷ دستگاه کمباین سال گذشته در این شرکت تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شده است.
اخبار مرتبط
-
۴۶۸ هزار دلار ماشینآلات کشاورزی از استان مرکزی صادر شد
اراک - ایرنا - مدیرعامل کمباین سازی ایران (اراک) گفت: ۴۶۸ هزار دلار ماشینآلات کشاورزی شامل…
-
تولیدات كمباین سازی ایران به 1100 میلیارد ریال رسید
اراك - ایرنا - مدیر عامل شركت كمباین سازی ایران (اراك) گفت: ارزش تولیدات این شركت شامل انواع…
نظر شما