رونمایی از پنج دستاورد ارتش در زمینه مقابله با کرونا

تهران-ایرنا- فرمانده نیروی زمینی ارتش از رونمایی از پنج دستاورد جدید ارتش در زمینه مقابله با کرونا خبر داد و گفت: فردا -چهارشنبه- از دو دستاورد در حوزه تشخیص و سه دستاورد در زمینه ضد عفونی رونمایی می‌شود.

«امیر سرتیپ کیومرث حیدری» روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت روز ارتش و بزرگداشت حماسه آفرینی‌های نیروی زمینی (۲۹ فروردین)،  از رونمایی از دستاوردهای دیگری در حوزه سایبر، فاوا و تحرک خبر داد و افزود: علاوه بر این انواع خودروهای تانک‌بر تولید شده اند که قابلیت حمل چند تانک را دارد.

 به گفته فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در این مراسم همچنین از انواع موشک‌های ضد زره رونمایی می‌شود.

 امیر حیدری با اشاره به اقدامات ارتش در مقابله با کرونا  از زمان شیوع این ویروس در کشورمان گفت: ما در مقابله با ویروس کرونا تجربیات خوبی به دست آوردیم و این آمادگی را داریم که این تجربیات را در اختیار کشورهای دیگر قرار دهیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: برای مقابله با این ویروس رزمایش لبیک یا خامنه‌ای را  با پنج محوریت شروع کردیم. علاوه بر شناسایی بیماران و ضدعفونی کردن شهرها و بیش از ۴ هزار نقطه را ضدعفونی کردیم.

وی راه اندازی نقاهتگاه و بیمارستان‌های سیار، تولید ماسک و مواد ضدعفونی را از دیگر اقدامات ارتش در مقابله با کرونا عنوان کرد و گفت:‌ ۲۸ بیمارستان و ۱۲ هزار نفر کادر درمانی و  همچنین ۹۹۰۰ تخت بیمارستانی در اختیار وزارت‌ بهداشت قرار داریم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: پادگان‌ها و سرباز خانه‌های ما امن‌ترین اماکن هستند، امروز بزرگترین کارکرد ارتش آمریکا در مقابله با کرونا  سرقت تجهیزات پزشکی و ماسک از سایر کشورها است 

 این مقام عالی نظامی کشورمان با بیان این که ارتش و نیروهای مسلح ایران چندبار هیمنه ارتش آمریکا را در هم شکسته است، گفت: ائتلاف‌هایی در خلیج فارس مستقر شدند تا امنیت خلیج فارس را تامین کنند اما راهبرد ایران تامین امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه است چرا که منطقه برای کشورهای منطقه است.  
امیر حیدری اظهار داشت: امروز بهترین کار ویژه ما این است که به مردم خدمت کنیم. حتی آمادگی داریم تجارب خود را بنا به تایید و تدبیر رهبر انقلاب در اختیار سایر کشورها قرار دهیم. ‌
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به حضور یگان‌ها در مرزهای کشور گفت: در حال حاضر ما در بعد ماموریت در غرب، جنوب غرب و شرق در مرز افغانستان حضور داریم و این مرزها به صورت مکانیزه و فنی و با تجهیزات روز رصد می شود.
امیر حیدری گفت: آنچه به امروز در نیروی زمینی موجب افتخار است فدایی مردم بودن و رسیدن به استقلال و خود کفایی است، ارتش و کشوری می‌تواند به توان خود افتخار کند که تجهیزات و تسلیحات را خود طراحی  و به کار گیرد نه اینکه کشور را به زراد خانه سلاح‌های خارجی تبدیل کند.
وی با بیان اینکه نیروی زمینی بزرگترین ناوگان بالگرد منطقه را دارد، افزود: علاوه بر این ارتش از لحاظ برد موشک و نبرد شبانه به پیشرفت های خیره کننده‌ای رسیده و در بعد اورهال در سطح جهان بی‌نظیر است و ما توانسته‌ایم به موفقیت های بسیاری دست یابیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش به توان توپخانه ای نزاجا اشاره کرد و گفت: توان توپخانه ای نزاجا بسیار قابل توجه است به نوعی که در ماموریت‌های مدافعان حرم، غرش یگان‌های توپ خانه نیروی زمینی در دفاع از حرم و در سوریه نفس تروریست‌ها را گرفته بود.
امیر حیدری در ادامه با تاکید بر این که در بعد زرهی و ضدزره دستاوردهای نیروی زمینی بی‌نظیر است، گفت: قدرت بی‌بدیلی در این بعد خلق شده است. همچنین بزرگترین سرمایه ارتش نیروی انسانی است. اصول فرماندهی در نیروی زمینی بر سه پایه ولایت محوری، عدالت محوری و شایسته سالاری است.  
امیرحیدری با بیان این که در حکم بنده از سوی رهبری به دو موضوع اشاره صریح شد، گفت: ارتقاء تحرک و کارآمد کردن یگان‌ها به منظور پاسخگویی به نیازهای عملیاتی روز که به همین دلیل در بعد کارآمد کردن یگان‌ها ساختار کلی نیروی زمینی مورد مطالعه عمیق قرار دادیم تا از آن ساختار سنتی گذشته به طور قطعی عبور کردیم و امروز ملت ایران دارای یک نیروی زمینی با یک ساختار جدید با نگاه پاسخگویی به نیازهای عملیاتی روز در آینده است.  
امیرحیدری با بیان اینکه ساختار نیروی زمینی ارتش متحول شده و ما به خودکفایی در تولید تجهیزات رسیده‌ایم، گفت: امروز نیروی زمینی از یک ساختار قدرتمند و چابک به خصوص در تحرک برخوردار است. به گونه‌ای که می‌توانیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دورترین نقطه مرزی نیرو و یگان اعزام کنیم. امروز نیروی زمینی به موضوع استمرار عملیاتی جامه عمل پوشانده است. هیچ فعالیت مخابراتی، ‌ سایبری، فیزیکی، ‌نیروی انسانی که در مرزها در شعاع تعریف شده قرار بگیرد، دور از گوش و هوش نیروی زمینی نیست.  
وی با بیان اینکه در حوزه مقابله با کرونا تلاش کردیم اقدامات مردم‌یاری ما تداخلی با توان رزم نیروی نداشته باشد، اظهارداشت: ما  از پیش یگان‌هایی با نام یگان‌های جنگ‌ نوین در اختیار داشتیم و توانستیم آنها را در اختیار موضوع ریشه کنی کرونا قرار دهیم. در حوزه پهپادی هم در مراکز تحقیقاتی به جد به این موضوع پرداختیم و همه یگان‌ها را به بهترین پهپادها مجهز کردیم.  
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی از رصد تهدید کرونا غافل نبود و اولین دستور العمل ما برای مقابله با کرونا در ۱۱ بهمن صادر شد و بلافاصله به فکر تهیه مواد ضدعفونی و تجهیزات مورد نیاز پرداختیم.
 امیر حیدری خاطرنشان کرد: در هر مرحله حدود ۱۰ هزار سرباز وارد ارتش می‌شود و این تدابیر ما موجب شد تا امروز امن‌ترین مکان‌ها پادگان‌های ما باشد.

۲۹ فروردین رژه خدمت برگزار می‌شود

وی در ادامه  با بیان این که روز جمعه ۲۹ فروردین را به عنوان مدافعان وطن و یاوران سلامت نامگذاری کردیم، گفت: ما هرسال با رژه رفتن و دعوت مردم این روز را گرامی می‌داشتیم اما امسال ارتش در ۲۹ فروردین مانند سال‌های قبل این رژه را برگزار نخواهد کرد. به این معنا که در ادامه همین رزمایشی که از قبل شروع شده است و تا زمانی که ویروس کرونا ریشه کن شود ادامه دارد و بنابراین در روز ۲۹ فروردین در ادامه همان رزمایش ما رژه خدمت خواهیم داشت. 
امیرحیدری با بیان این که رژه خدمت به دو قسمت تقسیم شده است، گفت: قسمت اول این که نیروی زمینی تمام توان خود را پای کار آورده که قدرت و توان مضاعفی به توان فعلی کشور در بحث مبارزه با ویروس کرونا بیفزاید. یعنی در بحث ضدعفونی کردن، هدیه و رساندن بسته‌های بهداشتی به نقاط دور، روستاها و شهرهایی که دور از دسترس هستند و ایجاد نقاهتگاه و بیمارستان صحرایی است. یعنی رژه را به شکلی تعریف کردیم که خدمت گذاری نیروی زمینی و ارتش را در این روز مضاعف کنیم.
وی بخش دوم رژه را رونمایی از تجهیزات و دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش عنوان کرد و افزود: متخصصان دفاعی در طول سال در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ارتش مشغول هستند که در بحث مبارزه با کرونا ۴ دستاورد بی‌نظیر داریم که از آنها رونمایی می‌شود. 
فرمانده نیروی زمینی گفت: در حوزه تشخیصی دو دستاورد بسیار مهم داریم و در بحث تهاجم به ویروس کرونا سه دستاورد ویژه داریم، یک ابر ‌پروژه است که برای ضد عفونی کردن شهرها و معابر باز مورد استفاده قرار می گیرد. که البته این ابر پروژه قبلا رونمایی شده و الان هم مورد استفاده است. 
امیر حیدری اضافه کرد: بخش دیگر دستاوردهایی در حوزه سایبر، فاوا، تحرک و حمل و نقل تانک‌ها داریم که رونمایی خواهد شد. ما توانستیم انواع خودورهای تانک بر را به صورت بومی تولید کنیم. انواع خودروهای کیان ۵۰۰، ۶۰۰ و ۷۰۰ قادرهستند دو دستگاه تانک و نفربر را حمل کنند. همچنین در حوزه موشک‌های ضد زره نیز دستاوردهایی داشته‌ایم که از آنها رونمایی می‌کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره وضعیت اعزام به خدمت کارکنان وظیفه عمومی گفت: برنامه‌های اعزام سربازان را معاونت وظیفه ستاد کل تدوین و اعلام می‌کند؛ به طور قطع در نیروی زمینی ارتش پادگان‌ها را برای پذیرش سربازان آماده کرده است و دستورالعمل‌هایی مربوط به فاصله گذاری اجتماعی در همه پادگان‌ها اجرا خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha