حسن پارسی پور روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تدوین برنامه اشتغال و اقتصاد ۱۹۸ روستای استان تمام شده که در اختیار دهیاران و بخشداران قرار می گیرد تا بر اساس ظرفیت های روستای خود، برای توسعه آن هدفگذاری و برنامه ریزی کنند.
وی با بیان اینکه این تعداد برنامه در ۲ سال گذشته تدوین شده است، افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه، هر سال، فرصت ها و پتانسیل های توسعه برای ۹۰ روستای استان مطالعه و برای آن طرح توسعه اشتغال و اقتصاد تهیه می شود.
نخستین کانون ارزیابی مدیران در استان ایجاد میشود
پارسی پور همچنین از راه اندازی نخستین کانون ارزیابی مدیران حرفه ای در استان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: انتصاب و ارتقای مدیران بر اساس شایستگی ها انجام می شود و هر مدیر در هر رده، برای ارتقا باید گواهینامه صلاحیت و شایستگی داشته باشد که پیش از این، این گواهی ها در تهران صادر می شد، اما مقدمات کار در استان فراهم شده تا با راه اندازی این کانون، نسبت به ارزیابی مدیران و صدور این گواهینامه ها اقدام شود.
پارسی پور درباره اقدامات انجام شده در حوزه برنامه ریزی گفت: پارسال، طرح آمایش سرزمین، در استان مطالعه شد و این مطالعات راهبردی در سطح ملی مصوب شده است و اکنون با تصویب در شورای عالی آمایش کشور، نهایی می شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سامانه ای نیز با عنوان «پاسخ» برای رصد و پایش توسعه استان طراحی شده است که به زودی از آن رونمایی می شود.
وی افزود: پارسال، برای نخستین بار در استان، تصویربرداری برای تهیه نقشه هوایی از شهرهای استان صورت گرفت که تاکنون کار نقشه برداری در شهرها، تا ۹۰ درصد انجام شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی گفت: این اسناد می تواند به عنوان اطلاعات پایه ای، در اختیار دستگاه های مختلف از جمله بنیاد مسکن و یا شهرداری ها قرار گیرد تا از این نقشه ها برای طرح ها و اقدامات توسعه ای خود استفاده کنند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن، در روستاها سکونت دارند.
نظر شما