ضرب الاجل معاون استاندار تهران به بانک‌ها برای تعیین تکلیف تسهیلات اشتغال روستایی

تهران- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به مهلت دو هفته ای به بانک‌ها جهت تعیین تکلیف تسهیلات اشتغال روستایی گفت: پیگیر تدوین سند توسعه مهارت در این استان هستیم.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، حشمت الله عسگری در جلسه کارگروه اشتغال، با اشاره به لزوم اشرافیت بر قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی در حوزه اقتصادی اظهارداشت: ابتدای هر جلسه بر آخرین ابلاغیه ها و آیین‌نامه‌های اجرایی مروری می شود، چراکه حوزه فعالیت کارگروه متنوع و متعدد است و باید با برنامه و مشارکت همه دستگاه‌ها، اقدامات پیش رود.

وی با بیان اینکه در وهله نخست موضوع اساسی کارگروه توسعه فرصت‌های شغلی است افزود: در راستای ایجاد و توسعه فرصت‌های شغلی متناسب با بازار کار سند توسعه مهارت در مجموعه فنی و حرفه‌ای اهمیت زیادی دارد، از اینرو سازمان فنی و حرفه ای باید با دستگاه های صادر کننده مجوز هماهنگ باشد تا نیروهای انسانی آموزش دیده فعال شوند.

حفظ اشتغال موجود اولویت مهمی است
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران عنوان کرد: ماموریت اصلی در توسعه مهارت‌ها، توسعه مهارت‌های مطلوب مبتنی بر نیاز واقعی تولیدکنندگان است، از اینرو برنامه‌های مهارتی باید منطبق با برنامه‌های تولید باشند چرا که اشتغالی موثر است که از مسیر تولید بگذرد از اینرو سند توسعه مهارت در استان تهران تدوین می‌شود.

عسگری با اشاره به ماهیت و همراهی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گفت: برای ایجاد اشتغال سرمایه گذاری ضروری است، از اینرو نگاه ما باید این باشد که فرصت‌های سرمایه‌گذاری چه در قالب کارگاه‌های بزرگ و یا مشاغل خرد، دانش بنیان و غیره افزایش پیدا کند، به علاوه حفظ اشتغال موجود نیز اولویت مهمی است همچنین باید تدابیر لازم برای صیانت از نیروی کار اندیشیده شود.

کم کاری در جهت اشتغالزایی در استان تهران قابل پذیرش نیست

وی با اشاره به ضرورت ابلاغ برش شهرستانی و دستگاهی برنامه‌های اشتغال محور تصریح کرد: همه باید پاسخگوی برنامه‌های اشتغال باشیم و کم کاری در این زمینه از هیچ دستگاهی قابل پذیرش نیست چراکه موضوع اشتغال بسیار مهم و گسترده است و بسته به تقسیم کار انجام شده، فرصت‌های شغلی گسترده در حوزه فرهنگ، اقتصاد بهداشت، بخش ساختمانی و غیره داریم که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد ضمن اینکه باید برنامه متمایز و مشخصی برای فارغ التحصیلان داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران ادامه داد: در زمینه تسهیلات اشتغال روستایی اعتبار ابلاغی استان تهران ۳۴۳ میلیارد تومان بوده که ۳۱۸ میلیارد آن تخصیص پیدا کرده است، که بانک توسعه تعاون ۸۸ درصد پرداخت داشته، بانک کشاورزی بیش از تعهد پرداخت کرده، پست بانک ۴۵ درصد تعهدات را به انجام رسانده و صندوق کارآفرینی امید نیز ۶۳ درصد عملکرد داشته است که مهلت دو هفته‌ای برای بانک‌ها تعیین شد تا بتوانند وضعیت مابقی پرداختی ها و طرح ها را مشخص و طرح هایی که قابلیت پرداخت ندارند را عودت داده تا طرح های جدید پیگیری شود.

پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی تکلیف قانونی است

عسگری در مورد تسهیلات نهادهای حمایتی خاطرنشان کرد: ۱۲۴ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات حمایتی استان تهران بود که حدود ۲۱ میلیارد تومان آن که بخش عمده مربوط به کمیته امداد است، پرداخت شده و به سبب شرایط خاص استان تهران و جذب نشدن تسهیلات نهادهای حمایتی قرار شد که این اعتبارات به سایر دستگاه ها اختصاص پیدا کند.

وی همچنین به تکلیف قانونی برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: وضعیت شهرستان‌ها و دستگاه‌های استان تهران در زمینه تعهدات ایجاد اشتغال احصا و به دستگاه ها و فرمانداری هایی که عملکردشان کامل نشده مهلت یک ماهه می‌دهیم تا نسبت به ارتقا عملکرد اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در مورد تاثیر کرونا بر اشتغال و وضعیت اقتصادی گفت: به منظور جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از کرونا برای کوتاه مدت بیمه بیکاری دنبال می‌شود و در میان مدت نیز اقدامات معطوف حفظ اشتغال است، همچنین آسیب‌شناسی از تاثیرپذیری متفاوت مشاغل از شرایط کرونا صورت می‌گیرد تا اقدامات متناسب با وضعیت احصا شده پیگیری شود.

بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع مبتلایان به ویروس کرونا تا ظهر روز ۲۷ فروردین به ۷۶ هزار و ۳۸۹ نفر در کشور رسید که از این تعداد چهار و ۷۷۷ نفر جان خود را از دست دادند و ۴۹ هزار و ۹۹۳ نفر بهبود یافته اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha