به گزارش نشریه «تایمز او ایندیا»، آنوراگ سریواستوا سخنگوی وزارت امور خارجه هند گفت: کمیته آزادی مذهب در جهان که پیش از این اقدام به ارائه تفسیرهای یکجانبه و شتابزده در خصوص آزادی مذهب در هند کرده بود اکنون درباره استانداردهای حرفهای که توسط کادری پزشکی هند در ارتباط با بیماران کرونایی دنبال میشود، اظهارنظر کرده است.
کمیته آزادی مذهب در جهان خود را به عنوان یک سازمان مستقل آمریکایی معرفی میکند که وظیفهاش دفاع از حق آزادی برای انتخاب مذهب در سرتاسر جهان است؛ اما گزارشهای این سازمان معمولا از سوی دولتهای آمریکا مورد توجه قرار میگیرد.
سخنگوی وزارت خارجه هند گفت: این سازمان باید از مذهبی کردن هدف ملی هند در مقابله با ویروس کرونا خودداری کند. همانطور که دولت ایالت گجرات اعلام کرده است، در بیمارستانهای هند هیچ تفکیکی بر اساس مذهب درخصوص بیماران کرونایی انجام نمیشود.
کمیته آزادی مذهب در جهان در واکنش به چند خبر منتشر شده در رسانهها از جمله توئیتر مبنی بر تفکیک مسلمانان و هندوها در بیمارستانهای گجرات، ابراز نگرانی کرده و گفته بود، اینگونه اقدامات به حملات بیشتر علیه مسلمانان در هند منجر خواهد شد و به انتشار بیشتر شایعات در ارتباط با شیوع کرونا توسط مسلمانان کمک خواهد کرد.
دولت ایالت گجرات پیش از این اعلام کرده بود که هیچ تفکیکی در مورد بیماران در بیمارستانها انجام نمیشود و بیماران کرونایی بر اساس علایم، شدت بیماری و غیره معالجه میشوند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت هند، تا ظهر امروز پنجشنبه ۱۲ هزار و ۴۵۶ نفر در هند به کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد بیش از ۴۰۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
2023
دهلینو- ایرنا- هند روز پنجشنبه با انتقاد از کمیته آزادی مذهب در جهان به دلیل اعلام تفکیک بیماران کرونایی هندو و مسلمان در بخشهای ویژه کرونا در بیمارستانهای ایالت گجرات، آن را خبری جعلی دانست.
اخبار مرتبط
-
تبدیل واگن های قطار در هند به بیمارستان برای درمان کرونا
دهلی نو-ایرنا- نارندرا مودی نخست وزیر هند زمانی که در اواخر ماه گذشته، طی دستوری این کشور را…
-
ویروس کرونا و شیوع اسلام هراسی در هند
دهلی نو-ایرنا- نارضایتی از برگزاری یک کنفرانس اسلامی در منطقه نظام الدین در دهلی نو که موجب…
نظر شما