بهنام عباسیان روز جمعه افزود: جامعه دندانپزشکی کشور تحت نظارت معاونت درمان وزارت بهداشت است و طبق پروتکل معاونت درمان وزارت بهداشت که مورخ ۲۵ اسفند ۹۸ ابلاغ شد، همه همکاران دندانپزشک عمومی و متخصص در رشتههای مختلف میتوانند خدمات درمانی را به بیماران اورژانسی خود ارائه دهند.
وی افزود: همکاران شاخههای رشته دندانپزشکی در هر دو بخش دولتی و خصوصی باید به این نکته توجه داشته باشند که موظف به ارائه خدمات اورژانسی به بیماران هستند و از انجام اعمال غیر اورژانسی (الکتیو) مانند خدمات زیبایی خودداری کنند.
عباسیان گفت: جامعه دندانپزشکی کشور در همه شاخهها همواره در ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران کوتاهی نکرده اند و در این شرایط بحرانی نیز کنار مردم هستند.
عضو دندانپزشک شورای عالی نظام پزشکی ادامه داد: همه پروتکلهای بهداشتی و ایمنی که از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت در خصوص ویزیت بیماران اورژانسی دندانپزشکی ارائه شده باید به طور کامل رعایت شود تا آسیبی به دندانپزشک و بیمار نرسد و مطب و مراکز درمانی دندانپزشکی باید طبق گذشته برای ارائه خدمات به بیماران از دستکش، ماسک، شیلد و سایر لوازم بهداشتی مورد نیاز استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا و نیاز اورژانسی بیماران در این حوزه لازم است تا همکاران از وسایل حفاظتی و بهداشتی مورد نیاز برای خود و دستیارشان استفاده کنند و بیمار هم قبل از ورود به اتاق معاینه و قرار گرفتن بر روی یونیت دندانپزشکی با تب سنج چک شود.
عباسیان درباره نحوه تهیه وسایل حفاظتی شخصی برای دندانپزشکان و دستیاران دندانپزشکی، اظهار کرد: همه همکاران دندانپزشک برای ارائه خدمات مورد نیاز بیماران موازین بهداشتی را رعایت کرده، در این شرایط نیز باید هنگام ارائه خدمات درمانی به بیماران اورژانسی لباس حفاظتی را خود و دستیارشان بر تن داشته باشند.
وی افزود: خوشبختانه لوازم حفاظتی و ایمنی در بازار موجود است و دندانپزشکان میتوانند مانند گذشته اقلام حفاظتی لازم را تهیه کنند و در این شرایط (به احتمال قوی تا مدتها تمامی کشورهای درگیر این ویروس منحوس هستند) نیاز به تب سنج برای کنترل وضعیت بیمار الزامی است.
نظر شما