بر اساس این گزارش، سبد خرید هر خانوار به طور میانگین ۴.۴ درصد نسبت به پیش از شرایط قرنطینه افزایش یافته است. تنها در یک هفته گذشته قیمتها ۱.۸ درصد جهش یافته و دفتر آمار ملی انگلیس میگوید قیمتها دائم در حال نوسان است.
تحقیقات صورت گرفته توسط این نهاد انگلیسی حاکیست که یک چهارم شهروندان انگلیسی بر اثر شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات مالی شدهاند. یک سوم افراد در هفته اول اجرای مقررات منع رفتو آمد، درآمد خود را از دست داده و یک پنجم نیز برای پرداخت هزینههای جاری زندگی با مشکلات جدی مواجه هستند. همچنین نیمی از افراد جامعه پیش بینی می کنند که اوضاع مالی آنها ظرف ۱۲ هفته آینده وخیمتر شود.
گزارش دفتر آمار ملی انگلیس حاکیست که از زمان اجرای شرایط ویژه، یک چهارم شرکتهای انگلیسی فعالیت خود را به صورت موقت به حالت تعلیق درآورده و ۷۵ درصد شرکتهای فعال نیز نیروهای خود را به مرخصی فرستادهاند.
آمار موسسه نظر سنجی یوگوو نشان میدهد که از هر ۲۰ انگلیسی یک نفر شغل خود را به دلیل کرونا در هفتههای اخیر از دست داده و به صف بیکاران این کشور پیوستهاند.
وزارت کار و امور بازنشستگی انگلیس چندی پیش از هجوم مردم این کشور برای دریافت کمک هزینه معیشتی دولت موسوم به یونیورسال کردیت خبر داد و افزود که ظرف دو هفته گذشته یک میلیون تقاضا دریافت کرده است.
این در حالی است که تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد کمک هزینه دولت برای تامین مایحتاج مردم بسیار اندک است و آنها به ناچار به استفاده از بانک غذا هجوم بردهاند.
تا پیش از بحران کرونا ۱۴.۳ میلیون فقیر در انگلیس زندگی میکردند که بسیاری از آنها برای امرار معاش به بانکهای غذا وابسته بودند. اینک که موج جدیدی از شهروندان انگلیسی به آمار فقرا اضافه شدهاند پویشهای حقوق بشری زنگ خطر بحران غذایی در این کشور را به صدا درآوردهاند.
این مساله در کنار هشدار سازمانهای بین المللی درباره کمبود مواد غذایی در بازارهای جهانی می تواند شکل جدیدی از نسلکشی در جزیره را رقم زند.
سازمان غذا و کشاورزی (فائو)، سازمان بهداشت جهانی و سازمان تجارت جهانی به تازگی با صدور بیانیهای مشترک درباره خطرهای ناشی از بحران غذایی در جهان به دلیل تلاطم در بازار تولیدات کشاورزی و فقدان حمایت کافی از کارکنان این بخش در رویارویی با ویروس کرونا هشدار دادهاند.
نظر شما