دکتر پیام محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از اواسط اسفند تاکنون حدود هزار و ۵۰۰ بیمار سرپایی مشکوک به کرونا به اورژانس بیماران کرونایی به بیمارستان فارابی مراجعه کرده اند که میانگین روزانه ۵۰ مورد است.
او گفت: علاوه بر بیماران کرونایی، پذیرش و بستری بیماران روانپزشکی نیز کما فی السابق انجام می شود، ضمن اینکه اورژانس و بخشهای روانپزشکی از بخش های کرونایی جداسازی شده و از این بابت جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: در این بیمارستان ۲ فوق تخصص ریه، چهار متخصص بیهوشی و پنج متخصص عفونی در بخشهای درگیر کرونا فعالیت دارند.
او اضافه کرد: همچنین پنج پزشک عمومی با کمک رزیدنتهای عفونی در بخش اورژانس بیماران مبتلا به کرونا فعال هستند و پذیرش در بخشهای روانپزشکی نیز توسط رزیدنتها و اساتید روانپزشکی کماکان ادامه دارد.
محمدی دیگر اقدامات انجام شده در این بیمارستان را افزایش ۱۸ تخت مراقبتهای ویژه با تجهیزات کامل پزشکی، اصلاح سیستم های تهویه تمام بخشهای درگیر کرونا و ICU، نصب دستگاه اکسیژن ساز دوم، جدا سازی اورژانس ها و ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات پزشکی مرکز ذکر کرد.
علاوه بر بیمارستان فارابی، بیماران کرونایی در استان کرمانشاه در بیمارستان گلستان نیز پذیرش و بستری می شوند و ظرفیت ۱۰ درصد سایر بیمارستان های استان نیز به این بیماران اختصاص یافته است.
رییس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۷۷ هزار و ۹۹۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به چهار هزار و ۸۶۹ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز پنجشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۲۸ فروردین) براساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۶۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۷۷ هزار و ۹۹۵ نفر رسید.