بر اساس این گزارش، سازمان ملی خدمات بهداشت انگلیس از دیروز (جمعه ۲۹ فروردین) دستورالعمل تازهای را صادر کرده و از پزشکان و پرستاران این کشور خواسته بهجای استفاده از روپوش تمام قد و یکبار پزشکی، گزینههایی مانند پیشبند پلاستیکی یا استفاده از روپوشهای قابل شستوشو را در نظر قرار دهند.
این سازمان از کادر درمانی خواسته روپوشهای موجود را فقط در شرایطی که احتمال بالای تماس با ترشحات بیماران مبتلا به کرونا وجود دارد استفاده کنند.
دولت انگلیس مدعی است یک میلیون کالای محافظتی برای کادر درمانی بیمارستانها ارسال کرده است. با این حال آمارها نشان میدهد تاکنون ۵۰ پرستار و پزشک این کشور در مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا جان باختهاند.
هت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس تائید کرده که این کشور با کمبود شدید روپوش پزشکی مواجه بوده و فشارها در این رابطه زیاد است.
او دیروز در نشست اعضای کمیته پارلمانی بهداشت انگلیس اعلام کرد، ۵۵ هزار روپوش پزشکی خریداری شده و در روزهای آینده توزیع خواهد شد. این در حالی است که به نوشته روزنامه گاردین روزانه ۱۵۰ هزار روپوش مصرف میشود و این تعداد فقط نیاز ۸ ساعت بیمارستانها را تامین میکند.
« راب هاروود » رئیس انجمن پزشکی بریتانیا از تصمیم سازمان ملی بهداشت بهشدت انتقاد کرد و هشدار داد که جان کادر درمانی این کشور نباید برای نجات بیماران به خطر بیفتد.
وی با بیان اینکه بحران کنونی ناشی از بیکفایتی دولت در تامین اقلام ضروری کادر درمانی این کشور است، تصریح کرد؛ دستورالعمل سازمان ملی بهداشت برای استفاده دوباره از روپوشها باید از نظر علمی از سوی دانشمندان تائید شود، نه با نگاه به موجودی انبار.
آمارها نشان میدهد یک سوم پزشکان و پرستاران انگلیس در محیطهای پر خطر و با درصد آلودگی بالا فعالیت میکنند، در حالی که از لباسهای محافظتی لازم برخوردار نیستند.
یکی از پزشکان در این زمینه به انجمن پزشکی بریتانیا گفت: او و همکارانش احساس میکنند بدون دفاع «طعمه گرگها» شدهاند.
«چند نگپاول» رئیس شورای انجمن پزشکی بریتانیا نیز میگوید: بسیاری از پزشکان و پرستاران جان خود را از دست داده و جایز نیست که بیشتر از این خطر کنیم.
سازمان ملی بهداشت انگلیس توصیه کرده که امکانات محافظتی کنونی تا زمانی که انبارها ترمیم شود باید مورد استفاده چندباره قرار گیرد. این سازمان پیشتر تاکید داشت که کادر درمانی باید در مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا از لباسهای یکبار مصرف استفاده کنند.
چندی پیش نشریه مترو انگلیس گزارش داد، پزشکان و پرستاران این کشور به ناچار برای تامین نیاز خود به دوخت روپوش با پردههای بیمارستان متوسل شدهاند.
آنها همچنین از قطعات پلاستیک زباله برای ساخت ماسک صورت و دستکش استفاده و برخی پزشکان متخصص نیز از پلاستیکهای زباله مخصوص جمعآوری نخالههای ساختمانی برای ساخت چشمبند استفاده میکنند.
بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت، همه اعضای بیمارستان، حتی نیروهای خدماتی نیز برای ورود به اتاق بیماران مبتلا کرونا باید از لباسهای محاظتی کامل استفاده کنند.
کارکنان بخش درمان انگلیس بارها درباره کمبود وسایل حفاظتی در مواجهه با بیماران کرونایی هشدار داده و یا در فضای مجازی از موسسههای خیریه طلب کمک کردهاند اما مقامهای انگلیس به جای توجه به این درخواست آنها را توبیخ و یا تهدید به اخراج کردهاند.
آمار ابتلا به کرونا در انگلیس پنجشنبه گذشته با عبور از مرز ۱۰۰ هزار نفر رکورد تازهای را ثبت کرد. براساس آخرین آمار وزارت بهداشت انگلیس از وضعیت کرونا در بیمارستانهای این کشور تاکنون ۱۰۸ هزار و ۶۹۲ نفر به این ویروس مبتلا و ۱۴ هزار و ۵۷۶ نفر جان خود را از دست دادهاند.
2023
نظر شما