طرح‌های مقابله با کرونا در سازمان پژوهش‌های صنعتی بهره‌برداری شد

تهران- ایرنا- شرکت‌های دانش بنیان و فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی از تعدادی طرح در راستای مقابله با ویروس کرونا بهره‌برداری کردند.

به گزارش روز شنبه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی، ۱۴ شرکت در زمان حاضر در زمینه تولید و ساخت محصولات فناورانه برای مقابله با ویروس کرونا در مرکز رشد واحدهای فناور سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در حال فعالیت هستند.

رییس این مرکز در رابطه با این فعالیت‌ها گفت: در مرکز رشد در زمینه پیش‌گیری شیوع بیماری کرونا، تولید مواد ضد عفونی کننده، محلول‌های آنتی باکتریال نانو، ماسک‌های سه لایه قابل شستشو، ماسک صنعتی ارتقاء یافته با نانوالیاف، ماسک‌های ایمنی نانویی N۹۵ و FFP۲  از دستاوردهای مهم این مرکز است.

علیرضا اردکانی تصریح کرد: همچنین در زمینه تست بیماری کرونا یکی از واحدهای فناور توانایی تولید کیت‌های تشخیصی به روش الایزا برای سنجش آنتی بادی علیه SARS-COV-۲-Ab، SARS-COV-۲-IgM و کیت رپید SARS-COV-۲-Ab را داراست که با استفاده از این تست می‌توان در زمان حدود ۱۵ دقیقه از وجود داشتن یا نداشتن آنتی بادی علیه ویروس کرونا اطلاع یافت. 

وی ادامه داد: در این مرکز تعدادی شرکت اقدام به ساخت تجهیزات فناورانه برای پیشگیری از بیماری کرونا نظیر دستگاه قلم پلاسمایی، دستگاه ضدعفونی کننده پلاسمایی، سیستم‌های هواساز، دستگاه تصفیه هوایی مبتنی بر فناوری پلاسمای سرد، دستگاه ازن ژنراتور، دستگاه اکسیژن ساز و کاتالیست ازن کرده‌اند.

رییس مرکز رشد واحدهای فناور سازمان عنوان داشت: در زمینه کالیبراسیون تب سنج  غیر تماسی پزشکی که از اهمیت بالایی برخوردار است، یکی از شرکت‌های مستقر در این مرکز با نام شرکت بهینه فرایند ازما  اقدامات لازم را در این زمینه انجام داد و قادر است انواع تب سنج‌ها را با دقت ℃۰.۳ به طور رایگان کالیبره کند.

تعدادی از شرکت های مستقر در مرکز اقدام به  طراحی و ساخت، دستکش‌های نانویی یک‌بار مصرف نیتریل ضد باکتری و ویروس، گاگل ایمنی نانویی، الکل ۷۶ و ۹۶ درصد و پارچه‌های سه لایه مناسب برای لباس کادردرمانی، دستگاه ونتیلاتور ICU، گیت تردد فردی ضد عفونی کننده تمامی بدن، گیت ترددخودرویی ضدعفونی کننده کرده اند که بسیاری از موارد در آینده نزدیک برای مقابله با بیماری کرونا به بازار عرضه می‌شود.

مرکز رشد واحدهای فناور سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در راستای رسالت خود در توسعه کسب و کار دانش‌بنیان، در مجموعه خود حدود ۱۳۱ شرکت را مستقر کرده که در قالب شرکت‌های دانش بنیان و فناور مشغول فعالیت هستند.

 ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در شهر ووهان مرکز استان هوبی واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد.

نخستین  مورد آن  در ایران ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ در قم شناسایی و اطلاع رسانی شد و شیوع این بیماری تاکنون در ۲۱۰ کشور گزارش شد.

همچنین رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت دیروز( جمعه ) اعلام کرد: تاکنون ۷۹ هزار و ۴۹۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۸۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته ، تعداد جان باختگان به  چهار هزار و ۹۵۸ تن رسید.

کیانوش جهانپور بیان کرد: از روز پنجشنبه تا دیروز( ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۴۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شدند .

وی اظهار کرد: تاکنون ۵۴ هزار و ۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدند و سه هزار و ۵۶۳  تن نیز در وضعیت شدید بیماری تحت مراقبت قرار دارند که تاکنون ۳۱۹ هزار و ۸۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ نیز در کشور انجام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha